BRH+ ya da BRH- kan grubundaki kişilere soruyorum. çok duygusal biri misin?
duygusal mısın?
BRH+ ya da BRH- kan grubundaki kişilere soruyorum. çok duygusal biri misin?
duygusal mısın?
Evet bende aşırı duygusalım. yengeç burcuyu mesela en çok da geceleri duygusal oluyorum ben
A+ pozitifim ama çok duyğusalım her konuda kimsenin üzülmesini istemem
Cevap
3Cevap
Bunun kanla ne ilgisi var bu daha ilginci oldu hani burc desen belki neyse de burclara herhalti sokuyorlar kalbe olmayan seyleri soktuklari gibi bu arada ben de BRH+ duygusallik var ama öyle herseye degil
Balık Burçları çok duygusal diyorlar belkide o yüzden herşeye ağlıyorum
Desinler istediklerini burçlarda öyle şeyler yoktur birileri bir seyler diyor diye olmuyor hel hele insanlarin uzerinde hic bir etkisi yoktur
Kan grubu ile duygusallığın orantısı oluyor muymuş? İlk kez duyuyorum
Ama kan gruplarının stres oranlarını etkilediğini duymuştum.
Evet olabiliyor ama kişiden kişiye göre değişiyor mesela bazıları duygusal bazıları daha az duygusal
Duygusalım ama her şeye ağlamam
Kişiden kişiye göre değişiyor. hepsi aynı değil diye düşünüyorum. Benim burç balık o yüzden duygusal birisi olabilirim
En duygusal burçlar 1. olarak balık. Balık burç çok duygusal diyor çoğu kişi. Kime desem benim burç balık herkes bana o zaman sen çok duygusal birisin diyor
Evet çok duygusal birisiyim ağlasam bile insanlar bana baktığında çok duygusal olduğumu anlayabiliyor. Ne zaman ağlasam çok üzgün görünüyorum
Çok acı çektiğim için ve gözlerim çok yaşlı olduğu için.
Çocukluk olarak çok yalnız bir çocuktum ilkokulda hiç arkadaşım yoktu kimse beni hiç sevmiyordu herkes benden nefret ediyordu. 1. sınıfken kadın öğretmen bana fiziksel olarak şiddet uyguladı o zaman 3 yaşında çok küçük çocuktum. işte sonrada birisi bana iftira attı devlet benden heyet raporu istedi küfür ettiğim için. Sadece * k yazdım o yüzden beni akıl hastanesine kilitlediler 21 gün hastanede kaldım ilaç bile vermediler bana. Eskiden çok küçük çocuktum maddi durumum iyi olmadığı için herkes benimle fakir diyerek tipsiz diyerek alay ediyordu. Psikolojim çok bozuldu, 6 defa intiharı demedim en sonunda bir kadın engel oldu. İlaç içtim tedavi oldum. Şu an apartman ev de yaşıyorum. Yaşlı maaşı alıp bana bakıyorlar işte ama ben çalışacağım. Memur oldum zaten. Çalışırım kendime bakarım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?