AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin dediğin ruh hastalığı değil
İlgi ve sevgi eksikliğinden tahammülsüzlük.
Bunu nasıl anladın göz yaşlarına boğuldum okuyunca
Yalnizsin çok yalnızsın. En büyük yalnızlık kalabalık içinde seni anlayan yok, dinleyen yok. Ve bu ilgi sevgi şefkat eksikliği olduğunu belli eder. Ve bunların eksikliği insanda tahammülsüzlük yapar.
Öfke patlamaları yaşarsın. Özünde çok iyi birisindir ama artık dayanamıyorsun sana yaşatılanlara
Ve muhtemelen annen seni başkaları ile kiyasliyor. Birşeyi yapmaya basladiginda yapamazsın beceremezsin sen beceriksiz birisin diye özgüvenini yıkıyor. Aşırı baskıcı. Seni koruyacagim derken bu baskılar altında eziyor kısıtlıyor.
Bunları nasıl anladın nasill
Hayat tecrübesi. Bende yaşadım bunları çünkü
Ben cok yalnız biriyim öyle de büyüdüm annem de hep assagiladi beni hep kiyasladi hep ezdi arkadaşlik edindim onlarla da kötü oldum özümde iyi biriyim eziliyorum insanlar tarafından
Babam annemi çok döverdi parasını alırdı hayatımı bi anlatsam
Anladım. O zaman yapman gereken ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi hayatını kurmak. Çünkü orada kalmaya devam ettikçe anneni değiştiremezsin. Ve bu durum senin sağlığını etkiler.
ben varım tescilli deliyim tedavim devam etmekte buyur
Sen anlıyor musun ben hasta miyim diye öğrenmek istiyorum
söyle bakalım derdini
Mesela annemle büyük problem yaşıyorum bana yine başladı diyor herhangi ufak bir şey de, deme diyorum inada ısrarla devam edip beni aşağılıyor şeytansin sen diyor bu sefer deliye dönüyorum üzerine yürüyorum ağır konuşuyorum haddimi sinirimi aşıyorum dövecek gibi oluyorum ama el kalkmaz anneye biliyorum susup geri çekiliyorum
sinirsel bir durum var sende bunu tetikleyen nedenler bipolar da olabilir anksiyetede
ki emin ol ben sinirlenince el kaldıran biriyim
Beni annem delirtmis olabilir mi sence
yani dediğim gibi bir den çok nedeni olabilir seni tam tanımadan özelliklerini bilmeden tam bir şey söyleyemem
Sende durum nasıl diye sorabilir miyim
tabii cevaplıyım bende dehb okb bipolar anksiyete sinir ve şizoroid tanıları var ama tam tanım konulamıyor onun dışında 33 gün yatışım ve psikiyatri raporum var
😔 Yani kafamda bir sürü soru oluştu hatta gözlerim doldu şu an neden böyle olduğun belli mi peki
yanlış tedavi sorabilirsin buradan soramazsan mesaj atabilirsin buradan yardımcı olurum
Ben konuşmak isterim senle
pekii
Buyur anlarim biraz
Saldırgan olup ağır konuşuyorum sinirden elim ayağım titriyor yapma dediğim şeyler var anneme o da inada yapıyo o zaman böyle oluyorum
Hangi ruh hastalığı
Kendimle alakalı ruh hastası olup olmadığımı öğrenmek istiyorum
Neden böyle düşünüyorsun
Annem deli diyor bana öyle hissediyorum da ben
Ne yapıyorsunda öyle diyor mesela
Mesela benim kızdığım şeyler var annemde şunu deme diyorum inada yapıyor ısrarla yapıyor ben en sonunda deliriyorum hala devam ediyor ısrarla devam ediyor söylemediği söz kalmıyor sonra ruh hastası diyor evlenip onun bunun başını yakacak felan diyo
Annen sana öyle diyor diye öyle olduğun anlamına gelmez insan kızınca herşeyi söyler
Evet ama üzerine yürüyorum dövecek gibi ama anneye el kalkmaz biliyorum ki yaptım bi kaç kez ama tutuyorum kendimi yapma dedikçe yapıyor
Sinir hastası olabilirsin ozaman
Bu geçmez mi artık şu an çok sakinim ve unutmaya çalışıyorum o abartıp üstüme geldi diye çıldırdım
İlaç kullanarak sakin kalabilirsin kendini tutamıyorsan
Kullanmak istemiyorum korkuyorum
Ozaman nefes egzersizleri var sinir kontrolü ile ilgili araştır belki işine yarar
Ben ortamı terk ediyorum o iyi geliyor az önce yaşandı olay ve şu an sakinim geçti gitti diyorum ama o anki halimi görsen korkar kaçar deli dersin bana
Valla benim bulunduğum ortamda kimse sinirlenmez genelde
Neden
Ben eğlenceli biri olduğum için gergin ortamları hemen yumuşatabiliyorum
Anladım çok güzelmjs
Sende çok gergin ortamlarda bulunmaman lazım ozaman
Ben sadece annemle böyleyim yine başladı lafı var onu söyledikçe ben böyle oluyorum yoksa iyi biriyim aslında
Karşılık verme tak kulaklığını duyma
Her fırsatta ansızın iğneliyor beni
Hiç bir anne çocuğundan tam memnun değil zaten
Çok baskı yapıp üzerime geliyor katlanamixorum taşınmam lazım
Durumun varsa taşınabilirsin
Maddi açıdan zor illaki ama imkansız mı bilmiyorum denesemmi
Belirli bir birikimin varsa halledersin
Sanırım 50bin üzerinde var
Düzenli gelirinde varsa yeter
Aslında ayda 2000 alıyorum ama annemde o paralar
2000 bişeye yetmez ki
Biliyorum:(
Asgari ücret bile 11 oldu neden o kadar az alıyorsun
Eski kiracı
Hıı çıkart kendin otur eviniz varsa
Evden ayrılmam lazım
Bence çok düşük kira alıyorsunuz hangi şehirdesiniz ki
Arttırmiyo kiracı bir de 25% den fazla olmuyormus yılda bursada
Siz kendimiz oturcaz diye çıkartırsanız bir iki ay sonra tekrardan 8 10 bine kiraya verirsiniz
Sor bakalım
Var ben gönder gelsin
Anneme yapma şunu deme diye uyarıyorum inada yapıyor bende saldırgan oluyorum
Hangi konuda mesela neyi yapıyor istemediğin
Mesela beni kavgacı yerine koyuyor ve yine başladı diyor herhangi bi konuda öyle yapınca ben saldirganlasiyorum inada üsteliyor
Ama şimdi tartışmalarınızın nedenlerini bilmediğim için bir şey diyemem durup dururken mi kavgacı diyo
Mesele bu sabah bir şey olmadi bana sinir oldu kendi kendine of yine başlama dedi ondan sonra kendimden geçtim önce uyardım bağırdım diye daha çok usteledi
Biraz
Öğrenebilir miyim hasta olup olmadığımı
Anlat biraz
Anneme yapma dediğim şeyler var inada yapıyor ısrarla yapıyor bende sinirlenip kendimi kaybedip üzerine yürüyorum
Bunlar hep başımızdan geçti gençlikte, bir ruh hastalığın yok.
Cidden mi
Evet
Bence biraz var gibi
Her insanda accık vardır 🤣
Evet