Her türlü konu olur mesela benim arkadaşım zinaya girmem diyodu geçende anlattı bi kızla yakınlaşmış sizin ne oldu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Az daha asla dediğim şey oluyordu neyseki ucundan döndü de olmadı o da sanal ilişki
Hayırlısı olsun ama neden asla dedin nasıl bi anda olmadı ilişki merak ettirdin😄😄
Yani sanal bana saçma gelio hiç görmediğim tanımadığım sesini duymadığım birine nasi aşık olayim falan bide uzak mesafe ise çok zor ben de yapamam yani gerçek hayatta görüşmem gerek. Olmaması da karşı taraf 2 gün konuştuk sonra tipten etkilenemedim şahsen yani kendimde dünya güzeli değilim bunu biliyorum ama işte demekki tipte önemli oluyormuş az çok hisler de. Arkadaş devam ettik o yüzden zaten o konuya gelmeden ben dedim arkadaşca olucagini falan öyle
Aynen oyle uzak mesafe gerçekten zor oluyo ama nasip belli olmaz kısmetin nerden çıkacağı bazen bir şeyi kınarız o başımıza gelir. Uzak mesafede yürüten var zaten istediğin kadar güzel konuş karşıliklı tipten etkilenme olmuyosa o ilişki yürümez.2 gün konuşmussun zaten fazla değil ondan bir şey olmaz. Peki sen ciddi anlamda tipini beğensen nasıl birini istersin karakteri mizahı fiziği nasıl olsun
Evet zaten olay ilerlemeden söyledim konunun oraya gitmesini istemediğimi iyi ki dedim yoksa ne amaçla konuştuğumuz belli olmazdi falan zaten o niyetle de konuşmadık başlamaya bir dertleşme gibi bir şeydi
Kültürlü kibar nerde nasıl davranacağını bilen ama eğlenmesini de bilen biri olmalı
Nerden tanıştınız ki yani 2 günde foto atmak filan iyi güvenmişsiniz bu zamanda birine güvenmek hiç kolay değil biliyo musun kafayı çok takıyorum bu konuya ben de sevilmek sevmek isterim ama nasip olmadı bırak sevilmeyi normal günaydın nasılsın mesajı atan dahi olmadı hiç bu duyguyu yaşamak çok isterdim. Ben de senin gibi düşünüyorum kültürlü yerine göre davransın mizahı iyi olsun anlayışlı sadım hoş biri olsun.
Uzak mesafe dedinya nerde yaşıyodu oğlan ve sen nerdesin
Şaşıracaksın belki ama burdan 😂 sıkıldığım için bu bayağı cevapliodum soruları burada o zaman ama kimse ile mesajlaşma falan yapmadım zaten güvenmiyorum böyle şeylere de o da bir soru sormuştu kendi ile alakalı bende bir şeyler yazdım falan sonra dertleşmek istediğini söyledi düşündüm bayağı dedim neyse konuşalım bakalım öyle konuştuk burdan 2 gün sonra tanıdık birbirimizi de sonra ben bayağı guvenmiyordum ama görmek istedim kimle konuştuğumu sosyal medya ya geçtik ve orada 3. gun sonu falan iyi geceler demeden gördüm fotoğrafini çünkü yoktu hesabında öyle orada bir ister istemez etkilenemedim
Sonra konuşmayı kesmedim ama ne niyetle konuştuğumu belirttim diğer gün öyle o da aynı şekilde dedi kapandı konu normal arkadaşca devam etti
Onu yazmim ya uzaktı işte şehirlerarası da şimdi burdan belki denk ona okur falan gerek yok 😂
Hshshhshdhe sen de haklısın begenmek istersin karşılıklı olarak hem birbirinizin zamanını çalmamış oldunuz. Millet yıllarca çıkıyo 2 3 günden bir şey olmaz😄😄ama sen şaşrıttin kısa sürede nasıl verdin instanı vayyy delikanlı kız😂😂
Sorumu beğensene seni takip edim ben o kişi değilim emin olabilirsin sjsjjsjsjsjs sadece sohbet muhabbet için hem kesmen iyi olmuş sevgili gibi baktiktan sonra arkadaş olunmak gerçekten zor
Zaten ilk gün istedi o ama ben istemedim guvenmedigim için ama sonra düşününce kimle konuştuğumu bilmem gerektiğini düşündüm sonuçta burada foto falan da yoktu öyle gelişti her şey
Yok saol gerçekten istemiyorum artık öyle şeyler sohbet falan burdan da herhangi bir yerden de gerçek hayat bana yeter de artar
Yokya amacım sevgililik degil normal sohbet siz o şekilde konuşmuşsunuz kafa dağıtmak filan. Eger ben de o gözle baksaydim anlardim seni sonucta anonimiz biraz konusalim baktin sarmıyo çikartirsin😂😂
Ama ilk gün için de çok erken foto istemek ben senden istemem emin ol bu arada samsunda yasiyorum bilmiyorum uzak misin yakin misin sjjsjsjsj
Yok istemiyorum gerçekten
Ön yargın var o yüzdrn bence samsuna uzak misin merak ettim sohbet edecek hic arkadadim yok sende uzun cana yakın yazdin mutlu olmuştum sohbet ederim diye düşündüm
Amacim sapıklik yapmak sevgili olmak degildi nasil o arkadasla konustuysan onun arkadas versiyonunu düşün konusmaya devam bile edecekmişsiniz de kesmişsiniz yani neden olmasin 😌😌
Uzağım oraya. Ön yargı mi bilmem ama istemiyorum artık hiç bir şekilde açıkçası bu tarz platformlarda sohbet falan sadece erkeklere özel de değil kızlarla da dertleşirdim bazen ama onlarla da istemiyorum o yüzden de anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
Tamam öyle olsun sadece arkadas edinmek istemiştim onunla konuşuyodun ama sorun bensem neyse canin sagolsun yolun acik olsun
Ohoo say say bitmez iyi ki de yapmışım
seks