Çok süper soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @happylol @ismimhakan @Yecüc_Mecüc_7991 @SymrnaCityStyle @MSÜadayıiiii

Benim için var hak eden insana değer ver ve değer bilmeyen insanları hayatında tutma
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Hayatogretir
06 Temmuz, 2023 Perşembe 21.24
Evet var tabi ki de yani aslında bu yıl demeyelim ama hayatımın genel anlamında öğrendiğim bir çok şey var mesela kimseye güvenmemek gerektiği ya da zamanı boşa harcamamak gerektiği kendini ne olursa olsun geliştirmek gerektiği ya da kimseyi düşünmemek takıntılı olmamak gerektiği bu tür düşünceleri kendime sık sık hatırlatıyorum ben her zaman...
ama insan hayatında her zaman yeniliklere açık olmalıdır yarın yeni şeyler öğrenebiliriz.
İnsanlar hep gider ve yenileri gelir. Giden insanlara bağlı kalmaya devam edersen yeni gelen nimetleri göremezsin. Gidenin gelenden daha iyi olduğunu nerden bilebilirsin ki?
Hayatının kadını seni terk mi etti? Aldattı mı? Olur tecrübe edindin ileride çocuklarına aktarabileceğin bir tecrübe. Çocuklarına veya kardeşlerine ışık olabilmek yol gösterebilmek hoca olabilmek için sadece tecrübe ve empati gerekir.
Tecrübe hata yaşayarak kazanılır. Empatide travma.
Gidenleri kötü hatırlama sonuçta sana yeni bişey kazandırdılar. Hayattaki en kıymetli şeyi. Tecrübe ve empatiyi.
Hayatta kimseye kendinden daha fazla güvenmeyeceksin, herkes seni bir gün kandırabilir aldatabilirmiş. Bu yıl aldığım en büyük ders bu oldu. Öyle bir ders oldu ki şu anda sadece kendim için yaşıyorum hayatımı. Arada bir şey öğrenmemekte güzel olurdu diye düşünmüyor değilim hani 😁
Hayat bana çok önceden öğretti Herseyi Sagolsun, o yüzden geriye kalan yıla pek bisey kalmadı, bundan dolayı sadece körleme yaşayacağım. Neolur sa olsun mk.
Sen çok değiştin
Cevap
6Cevap
Gerçekten bu yıl bana değer veren insanları hayatımda barındırıyorum. Kendime çok haksızlık etmişim. Bana değer vermeyenleri çıkarcı insanları hayatımdan çıkarıyorum
Kesinlikle bende böyle yaptım ve öyle insanlar için kendimi üzdüm ki değmez
Maalesef , çoğumuz bu hatayı yaptı. Neyseki hatalar ders çıkarmak için varlar
Doğru diyorsun
Bir kez daha öğrenmiş oldum kimseye güven olmadığını
Sonsuza kadar yalnız olacağımı
Büyük konuşma Yine de bunu Allah bilir
Gerçekler ortada ama hayırlısı böyledir belki
Neden böyle düşündün
@happylol yalnız olduğum gerçeğini değiştirmiyor
Aşk diye bir şey varmış.
Kimseye guvenme
Var. 7 sene sonra geldim KS hala değişmemiş