Sonunda insanın delirmesine yol açacak şey nedir? Sizin delirmenize sebep olan şeyler nelerdir?

Sonunda insanın delirmesine yol açacak şey nedir? Sizin delirmenize sebep olan şeyler nelerdir?

Bence kesinlikle yalnızlık olabilir çünkü yalnız insanlar genelde acı çeker mutsuz olur mesela derdini anlatacak kimseleri olmaz ya da hayatını sevgisini paylaşacak kimsesi olmaz ve sevgisizlik de maalesef ki insanı öldürebilir ya da delirmesine yol açabilir. zaten çocukken sevgi görmeyenlerin de sonu iyi olmuyor. bunların yanında Kronik stres, beyin ve beden üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir ve depresyon, anksiyete ve diğer zihinsel sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına katkıda bulunabilir. Yeterli ve kaliteli uyku alamamak, zihinsel sağlık sorunlarına yol açabilir ve ruh hali, konsantrasyon ve genel işlevsellik üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Şiddet, kayıp, istismar veya diğer travmatik olaylar yaşamak, insanın zihinsel sağlığını etkileyebilir. Bu faktörler, bireyin genel sağlık durumu, kişilik özellikleri ve yaşam koşullarıyla birleştiğinde, zihinsel sağlığı olumsuz etkileyebilir. Zihinsel sağlığınızı korumak için stres yönetimi, destek sistemleriyle bağlantı kurma, sağlıklı ilişkiler kurma ve uyku düzenine dikkat etme gibi önlemler almak önemlidir.
Sağlık sorunu ve düşünmedir. Özellikle düşüncede hayalperestlik yapıyorsan bunuda profesyonelce yapıyorsan realizmden uzaklaşırsın. Kendine Dünya'dan farklı evren kurarsın. Belli bir süre sonra bedenin alışmış olduğun standart kontrolün dışında bilinmeyen tepkiler verir. Psikiyatri yolu gözükür.
Ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ama hâlâ aklım yerinde hep dayandım hâlâ dayanıyorum sabrediyorum psikolojik olarak da kendimi sağlam tutmaya çalışıyorum
Şu ara ustalar delirmeme neden...😄
Ay çok kötü bir şey evde usta olması.. Allah yardımcın olsun.. 😅
Çookk aminn.😄🙏
😄
Teşekkür ederim...😌
Rica ederim.. 😊
Cevap
8Cevap
Sol baştan saydım da, hangi birini söylesem karar veremedim..😅
Başla bir yerinden.. 😅
Ay, üşendim bi ben..😂
😅😅
Sinirli yapım olduğundan en minik bir şey bile bir anda delirmeme neden olabilir. Bomba gibiyim her an patlayabiliyorum 😆
😅😅
Yav bence doğuştan deli olmak daha iyi 😂 en azından daha fazla delirme şansın yok😅 bu konuda şanslıyım galiba 😂✌🏼
Aynen kesinlikle.. Delilik kanımızda var sanırım.. 😅
Başkalarının umursayıp senin kafana taktıkların insanı delirtiyor.
Aslannda kimsenin umurunda bile değiliz. Neden bunu hâlen düşünmüyoruz...
Geçmişini bilmemesine ragmen bugününü yargılamaya kalkışması , benim yıllarca binbir türlü emekle tırnaklarımla çabaladıgim şeyleri bazı insanların bir anda yok saymaya kalkışması
Ev isleri uhey uheeey delirmek icin 1 numara
Hele birde erkek kardeslerin varsa pffff hic sorma😄
Kendimi Anlatmak..
Sıcak havalar..
Suriyeliler..
Ekonomi..
Bu ülke ve bu ülkedeki insanlar. Ben delirdim buyrun gelin.
Bir şeyi 378383733 kez anlatmak...
İki yüzlülük ve sahtelik
Her alanda hiçe sayılmak
Fazla düşünmek, kafaya takmak
Belirsizliktir heralde
Boş durmak
insan faktörü olan her şey
Sabır, sabır sabır bir yere kadar değil mi
Depresyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?