Bazen bazı şeylerin, başıma gelecek şeylerin sonunu kestirebiliyorum ama yine de sonu değiştirmek umuduyla içimde farklı bir şey olabilir düşüncesi ile yine de aynı haltı yemeye devam ediyorum. Başaramadığım zaman ise sinirden deliye dönüyorum. Sanırım bende bir sorun var. 😂 Ama ben yine de inanırsak değişmez dediğimiz şeyleri, bir gün değiştirebileceğimize inanıyorum.
Samimiyetsiz, sahte olan tüm ikili ilişkiler. İnsanların yüzüne gülüp, bir saniye sonra arkandan atıp tutacağını bilmek, yüzüne söyleyemediklerini ya imalı sözlerle ya da ondan bundan duymak. Bu ülkede ki zihniyet... Her şeye karşı olan önyargılar, kalıplaşmış hatta küflü beyinler. Cinsiyetçilik, gericilik, gereksiz şekilde sabit fikirlilik, her şey... Genel anlamda insanlara tahammülüm kalmadı galiba...
Benim adıma kararlar alınması.. kadını yarım akıllı yapanlar, küçük erkek çocuklara şeyini yerim diyenlere bağırıyorum.. karısına karşı haklarından bahs edip kendi kocalık haklarını yapmıyorsa sivri dilimi çıkarırım.. ve son olarak evli olduğu halde benim gençliğimde bayağı arkamdan koşuyorlardır diyenler gerçektende yeter..
Her şeye karşı tepkisiz kalabilme yeteneğine sahibim. Fakat haksızlık karşısında susamam, aşağılayıcı konuşmalara gelemem. Sonunda çıldırmam ama çıldırtma girişiminde bulunanı çıldırtırım.
Ewet insanların hal ve hareketleri Kadın şiddeti Covuk istismarı Ülkede yapılan ırkçılık ve haksızlık Birgün katıl olmama sebep olur hele kızıma yapılırsa öldürür diri diri yakarım...
Bi çoook şey var ve ben oldukça tahammülsüzümm anında öfkelenebiliyorum ama gerçekten çoook sinirlenincee gözüm hiç bir şeyi görmez o an.. Bi şeyi bi kere anlatınca anlamayanlara sinir oluyorum, İşine gelmediği durumlarda kendi kafasina göre hareket edip sonrasında bilmiyordum diyenlere sinir oluyorum, Sürekli yağ çeken insanlara sinir olup pafı yapıştırıyorum.. İnsanları hor görenlere, hayvanlara eziyet edenlere sinir oluyorum.. Daha çook var sayarsam uzayip gidecek..
Sonunda çıldıracağım şey ülke olarak hepimizn ortak noktası zaten aslında kafaları yedik tamamen çıldırmamak için kendimizle savaşıyoruz her gün biraz daha bu ülkenin kanını emenlerin halen bu ülkenin başında olmaları..
Anlaşılmamak, Ben bir şeyi anlatıyorum karşısı anlamamakta direniyor üstüne yanlış anlıyor ve bunun için benimle tartışıyorsa deliririm terelelli olurum ha
Sinirli biriyim ama ben istemediğim sürece o yönümü ortaya çıkarmam. Eğer çıkartırsam da bunun sebebi karşımdaki kişinin aşağılama girişimleri, cahil insanlar, kadına, çocuğa, çevreye verilen zararlar, siyaset beni çileden çıkartabilir.
Bi şeyi anlatırken gereksiz detay varmaları ya da durup uzun uzun sıskaları delirtir beni. Anlat be anlat sadede gel nolduu? Dememek için zor tutuyorum kendimi