O kadar kelebek görselimden sonra tesadüf müdür bilemem ama bu sefer görselim kitap okurken yanıma gelip bana eşlik eden kelebekten.. Sen ne güzel bir kelebeksin🖤

O kadar kelebek görselimden sonra tesadüf müdür bilemem ama bu sefer görselim kitap okurken yanıma gelip bana eşlik eden kelebekten.. Sen ne güzel bir kelebeksin🖤

Hayatta tesadüf diye bir şey yok ki. Her şey olması gerektiği zamanda ve yerde oluyor, sadece biz nedenini bilmiyoruz. Yaşadığımız her şey, seçimlerimizi sonucu. Yakın veya uzak geçmişteki seçimlerimizin...
Hayır maalesef hiç kullanmıyorum abla :D bu arada kelebek gerçekten çok güzelmiş kalbi güzel olan insanların yanın giderler genelde 🤗🌺 ama ben hayatta kader ya da tesadüf gibi şeylerle pek ilgilenmiyorum yani çoğu şey aslında benim seçimim oluyor ama bazen de seçmek zorunda kalıyorum mesela bana 2 seçene sunar hayat ben o iki seçenekten birini seçebilirim özgürce ama o 2 seçeneği seçip seçmeyeceğimi ya da 2 seçeneğin ne olacağına ben karar veremiyorum maalesef. ben sadece önceden hazırlanmış seçimlerden sadece kendime en uygun olanını seçiyorum o kadar
Ben tesadüflere inanmam. Yine Ezel'den bir replik:
"Kadere inanan tesadüfe inanmaz, tesadüfe inansa kaderini elinde tutamaz"
Teşekkür ederim :)
Hiç kullanmam neredeyse. Tesadüf diye bir şey yok benim felsefe anlayışımda.
Cevap
14Cevap
Tesadüf olduğuna inanmıyorum ben hiçbir şeyin. Her şeyin bir nedeni vardır. Keyifli günler..
çekim kanunu/çekim gücü.. yakalamışsın.. 😀 kelebekle başlamış ol
Yani belki, ama her şey tesadüf olamaz birşeyler sürekli birbirini tetikler bence.
*Konumuzla alakası yok ama küçükken babannem küçük kardeşime anlatırdı; mezarlıkta etrafında uğur böceği, kelebek görürsen bil ki onu ziyarete geldiğin kişi gönderir. Anneannem vefat etti, "anneannen yollamış bu kelebeği bu uğur böceğini" diye. Maksat çocuk mezarlıklardan korkmasın etmesin diye yani* aklıma geldi de anlatmak istedim sadece.
Tesadüflere inanmıyorum. Sebepler aleminde yaşıyoruz hiç bir şey sebepsiz değildir diyenlerdenim.
Ben her şeyin bir nedeni, anlamı olduğuna inanırım.
her şeyin biasit birer tesadüf olduğunu düşünüyorum. birşeylere anlam yüklemek kadar saçma bir şey yok bence dünyada
Tesadüflere inanmam.. Her şeyin bir sebebi ve sonucu vardır..
Tesadüf diye bir şey yoktur
Bence başımıza gelen her olayın belli bi sebebi var ve bir şey öğrenmemiz gerekiyor. O yüzden tesadüf diyip bırakmıyorum hiçbir şeyi.
Şey kitabın adını biliyor musunuz😅
Evet biliyorum. Çünkü bizzat kitap bana ait. Kitabın ismi de Davıd D. Burns'un "İyi Hissetmek" adlı kitabı. Şey kitabım ismini biliyor muymuşum😂
https://photos.app.goo.gl/P2CNs54dxqYqyyPt6
tesadüflere inanmadigim icin pek kullanmam
Tesadüfe değil, tevafuka inanırım
Şansa ve tesadüfe inanmam
Hiç kullanmadığımı fark ettim.
Hiçbir şey tesadüf değildir
Tesadüf diye bir şey yoktur
Kelebek etkisi 🦋 ne kadar muazzam 🤩
Hiç kullandığımı hatırlamıyorum.
Bazı şeyler asla tesadüf değildir.
Nadirende de olsa kullanırım
🐞🐞🦋🌺🥀💐🌸🌸💐🥀🌺🦋🐞