Selam ♾️ Hayatınızda yeni bir şeyler olmasına nasıl karar veriyorsunuz? Mesela yeni bir özellik edinmek, yeni insanlar tanımak, ya da yani bir yetenek öğrenmek gibi.

Selam ♾️ Hayatınızda yeni bir şeyler olmasına nasıl karar veriyorsunuz? Mesela yeni bir özellik edinmek, yeni insanlar tanımak, ya da yani bir yetenek öğrenmek gibi.

Kesinlike her daim yeni şeylere açık olmak lazım. Eskiye bağlı kalırsak asla ilerleyemeyiz. Ama geçmişte yaşadıklarımıza yeni şeyler eklersek daha güçlü olmazmıyız.
Denemekten korkmamalıyız. Ben korkağım galiba. Bu yüzden bazı şeyleri yaşamak cesurların hakkı.
Avaraci kaldigimda. Hastanede yattim 3 gun enfeksiyon yuzunden ustunuzden uzak. Eve geldim antibiyotige devam ediyorum ama bunaldim artik yat yat. Yeni muzik aleti ogreniyorum simdi ✌🏼
Yaptığım şeylerden sıkılınca ya da eski tadı alamayınca yeni bir şeyler denemek istiyorum. Yeni hobiler araştırıyorum, yeni yerler geziyorum, farklı türde kitaplara bakıyorum...
Teşekkürlerr 🌸
Rica ederim 🌸
Canım ne zaman isterse o zaman 😂 Keyifli akşamlar..
Beklediğim cevap Keyifli akşamlar abla.. 😂
😂💫
Teşekkürler Barış 😄🥂💫
Rica ederim abla :D 💫🥂
Cevap
6Cevap
Canım istediği zaman ve ruhen, bedenen kendimi hazır bulduğum an😉😅
En güzeli abla :D 🌺
Sürekli hissediyorum bu bence olması gerekir hep
Teşekkürler :)
Yeni birşeyler öğrenmeye çok meraklı biriyim. Her an öyle bir istek gelip başlayabilirim bana belli olmuyo 😄
Genellikle hayatımda bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğimde ya da günlük rutinimden sıkıldığımda yeni şeyler deneme ihtiyacı hissediyorum.🍁
Boks torbası ve barfiks demiri aldım kendimi güçlendireceğim 😄 daha iyi zayıflamaya yardımcı olur kalori yakımına birebir resmen 😎
Hayir ben yeniliklere açık bi insan degilim. Rutinlerimi yerine getirince daha mutlu bi insanım.😌
Genelde her şeyden sıkıldığımda
Yeni yöntemlere başvurma ihtiyacını genelde hedefime ulaşamayınca hissederim.
Çoğunlukla işle ilgili hedefler...
O ihtiyaç her zaman içimden geliyo ama hevesim kursağımda kalıyo beklenilmeyen anda gelen insanlar hayatımı güzelleştireliyo bazen
Rutin den sıkılırsam ye şeyler denerim
İyiymiş abla :)
Eyvallah gözüm
Her gün yeni bir şey deneyebilirim
Teşekkürler :)
Rica ederim Barış 😊
Kendimi bildim bileli yenilikleri sevmedim hayatımın bir düzeni var ve o düzeni devam ettiriyorum yıllardır. :D
Her zaman yaptığım şeyin bana yetersiz ve sıkıcı hale gelmesi üzerine yeni şeyler yaparim
Bu bı anlık oluyor , belli bı zamanı yok.
İnan her zaman... zamani yok saati yok
Yenilik hissettiğimde
Kendimi. enerjik ve mutlu hissettiğimde
Sıkıldığımda.
Eskisinden sıkılınca
Odadan odaya geçerken yoruluyorum asko sfjkfjk
yanliz kalinca
Ne zaman istersem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?