Benim dinle ilgili yapılan şakalar hiç hoşuma gitmiyor.🙄😒

Benim dinle ilgili yapılan şakalar hiç hoşuma gitmiyor.🙄😒
benim dinle alakalı şakalar elbette sinirimi bozar şaka bile kabul etmem onları hakaret kabul ederim!
ama kişisel olarak boyum ya 🥺
Evet Allah'ın verdiği ve istesen de değişemeyecek şeylere yorum yapılması ve komik gibi gülünmesi hoş değil.
evet mesela bende kendimi çekiştirerek uzanamayacağıma göre minik ufaklık minnak gibi şeyler kalbimi kırıyor
*uzatamayacağıma
Seni çok iyi anlıyorum💞
Vücudunda doğuştan gelen anormalliklerle yapılan şakalar, mesela kızlar için sakal bıyık şakası, erkekler için tek kaş şakası gibi
Ricalarr
Cevap
11Cevap
Sağlık konusu ölüm konusu. bunlara çizgim var kesinlikle. özellikle de sağlık hakkında şaka yapan insanı sevmem.
Karşı cinse olan sevgim hakkında şaka yapılması. Bu hissettiğim özel duyguyu diğer alanlarda kullanılarak şakaya alet edilmesi.
İnsanların zarfları ile dalga geçilmesinden nefret ediyorum özellikle sağlık konusunda
Kişinin özgüvenini zedeleyen her türlü şakalar eğlence konusu olmasın..
Kendimde aklıma gelmedi ama erkeklerde gaylik mevzusu
Dış görünüşle ilgili şakalar. Sonuçta her şakanın altında bir gerçek yatar.
El kol şakaları dini şakalar korkutmaya dair şakalar
El kol şakası benim de hiç hoşuma gitmez.😐
Karikatüre bayılıyorum ya 😅
😅😅
Parasal konular. Muhasebeci olunca ince çizgimdir
Parayla ne gibi şaka yapılabilir ki🤔
Şakasinin bile hosuna gitmedigi konu dimi. İlla şaka olmasi lazim değil yani. Meslek hayatim boyunca hata yapmadim. Yaptiysam da anlik oldu ve duzeltildi kontrollü calistigim icin. Parasal hata, açık, vsvs şakasini bile yapamaz yani kimse
Anladım... teşekkürler.
Görüş... Herhangi bir görüşüm ile yapılan şakalardan nefret ediyorum.
İhanet konusunu asla sevmem
🤣 Bazı dertlerimle alakalı şeyler.
Kesinlikle dinle ilgili şaka yapilmamali
aile mevzuları
El şakalarından nefret ediyorum.
Aileyle ilgili
Kaldırırim şakayı
Ölüm, osuruk
Çok kısasın😡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar