Yeni bir soru ile merhaba.
Kişiliğinizi ve karakterinizi ne kadar tanıyorsunuz merak ettim. Anlatın bakalım, kendinizden ne kadar haberiniz var?
Empati diyebilirim..

Yeni bir soru ile merhaba.
Kişiliğinizi ve karakterinizi ne kadar tanıyorsunuz merak ettim. Anlatın bakalım, kendinizden ne kadar haberiniz var?
Empati diyebilirim..

Beni genel olarak bir çok özellik tanımlar ama aklıma ilk gelenler mesela dürüstüm bu yüzden de karşımda ki kişi kötü biri bile olsa ben gerçekleri söylerim her zaman ya da mesela sevdiğim bir insan kırılacak bile olsa ona doğruları söylerim ki kendisini fark etsin. bunun dışında bir de duygusal olduğum için de çok iyi empati yaparım insanlara karşı kalp kırmamak benim için oldukça önemlidir mesela. kimsenin kalbini kırmam saygısızlık yapmam ya da dalga geçmem veya kötülük yapmam. arkadaşlarımın da zor günlerinde her zaman aynında olurum biri bana iyilik yaparsa bunu hayatım boyunca unutmam mesela aynı şekilde kötülüğü de hayatım boyunca unutmam hiç bir zaman.. birde insanları iyi tanırım başta olmasa bile zaman geçtikçe mesela çıkar için mi iyiler yoksa gerçek arkadaşım olduğu için mi iyiler bunları da anlıyorum hayatımda. kötü olaraksa sadece inatçılık diyebilirim.
Aynen dewam et barış bozma kendini
Bedenimdeki geliştirilebilir özelliklerim konusunda akıl, sağlık vb. konularında zirveye oturmak, toplum tarafından psikolojik veya fiziksel ezilmeye maruz kalırsam narsistliğim ortaya çıkar. Ruhumu iyilik merkezli yaşatıyorum. Bu yazdıklarım hepsi kalıcı karakterim değildir karakterim yaşam koşullarına göre değişebilir.
Bende karakterimizi sürekli geliştirmemiz gerektiğini düşünenlerdenim.
Cevap
1Cevap
Bazen insanlara karşı Gereksiz fazla anlayisli oluyorum bazen de gaddar ama o Gaddarrlik olayı o an için oluyor. Kin tutmam ama insanların yaptıklarını unutmuyorum asla yıllar geçse de ve bu olumsuz anılar genellikle. bunu yansitmam karsi tarafa tabiki ama her zaman aklıma gelir o anılar. Bazen fazla neşeli bazen enerjik bazen de tembel melankolik bir ruh halim var tam olarak bir karakterim yok bence bu konuda çünkü ne tam enerjik bir insanım ne de tembel. İnsanlara göre tavrım ve hareketin değişir samimi gelirse karşı taraf bende oyle gelirim ama diğer türlü sevimsiz biri olabilirim. Onun dışında dışardan soğuk biri gibi gozukuyorum ama tanışınca sıcakkanlı bir insanmışim bunu benle tanışan insanlar der genellikle.
Bir ara ben mi yazdım acaba diye düşünmedim değil 😅
Esprili, güler yüzlü, çok konuşkan, hep konuşan, sürekli konuşan ksksjs şaka şaka arada susuyorum. Merhametli, maharetli ay biraz daha kendimi anlatırsam kendime aşık olacam bu kadar yeterli😂
Hahahahahaha. Ben dewam ederdim de neyseeeeee 😂😂😂
😂sus, sus
Duygusalım, adaletliyim, haksızlığa gelemem, inatçıyım, asiyim, biraz da kibirliyim maalesef..
Kibir olmasa iyiymiş
Aşmaya çalıştığım bişey
Ama etrafta cahil çok olunca insan ister istemez kibre kapılıyor haksız mıyım
Hayırrrrrr ya öyle olmamalı. Dünyada kalan son insan olsan bile olmamalı shha bu
Ya olmamalı zaten o kesin de, çevre de etkiliyor yani onu demek istedim 🙄
Çevreden etkilenme diyorum bende işte. Kendini cahil hissettiğin bir ortama girer, bozulursun sonra
Bilgim olmayan konularda konuşmam genelde :)
Cahillik genel bir tabir. Cahil olmayan insan kendini neden Cahillik hissetsin
Cahil olan insan kendini cahil görmez genelde. Kimse de kendine cahilim demez hele ki kibirliyse birde...
Ne yani bana cahil mi demek istiyosun?
Hayır canım nerden çıkardın onu kendine neden pay çıkardın ki ben genel olarak genele konuştum genelin hakkında fikrimi belirttim lütfen şahsi algılama.
Peki öyle olsun
Dürüstlük bu yüzden evet kaybettim belki evet ama yanlış insanları kaybettim evet maalesef Allah kahretsin herşeyimi öğrendiler arkamdan iş çevirerek evet ama mesela oldu ki duyulsa Allah şahit ben çok vicdan azabı çektim ve kesinlikle 2017yse 2018de bitmiştir yani sorulsa bilinse yaptım ama bayadır yapmıyorum derim peki başka neyden beni vururlar erkeklerle konuşuyor başka neyden vurabilirler hayatım mı var benim hem size ne kime ne hele ki o manyaklara ne ben kendime kötülüğü yapıyorum senin ne haddine ailenin yüz karasısın demek sen önce kendi yaptıklarına bak gel bana hesap sor yüzün varsa doğruysa çoktan hakkettin bu sonu dost acı söyler
Allah yardımcın olsun...
Amin
Pozitif, uyumlu, inatçı ve realist diyebilirim. En çok bunlar tanımlar sanıyorum.
Çok güzel
🙏
Simdi buraya yazmaya üşendim o kadar diyeyim
O kadar üşengeçsin yaniii
Mantıklı, asi, alaycı, deli dolu ve az buçuk vicdanlı.
Alayı hayatla geçiyorsun sanırım 😊
Öyle yoksa hiç çekilmez
Ben sessiz sakin içine kapanık utangaç çekingen alıngan kırılgan hassas duygusal çabuk sinirlenen hemen yanlış anlayan birisiyim çok zorum yani
İyi olanlar: eğlenceli, hoşgörülü, kibar, merhametli, ponçik sjzjzj
Kötü olanlar: çabuk sinirlenen, fazla duygusal, biraz inat, tembel
Tembellik dışında pek bişey yokmuş.
Kendine de zarar verme artık.
Asosyal, utangaç, çekingen, toplum içinde zar zor iletişimde bulunan, stres ve kaygı seviyesi tavan yapmış işte bu kişi benim 😩😮💨
Empati
İçtenlik
Dürüstlük
Agresiflik
Sinirli gerginnn 😂
Duygusal aynı zamanda güçlü
Mantığını da araya almalısın yoksa işler biraz karışabilir.
Karışıyor ama elimde değil
Mantık olmazsa karışır tabi..
Olir inşallah
Olur*
Sinirli
Kalp hastası olursun dikkat et 😅
Kalp hastasıyım zaten 😂
Ne diyorlardı ya genetik mi kalıtsal mı? Aileden mi geliyor sonradan mı gelişti? Sonradan ise kesin sinirden 😅
Yok, doğuştan. 😅
Siniri acilen bırakmalısın ✋✋
Akıl mantık
Temiz, net en güzeli 😊
Dengesiz. İnançlı. Bu kadar
Yorgun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?