Kişilik & Karakter Ağlamak istiyorum var mı eşlik edecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sebep yok eşlik edecek olan sebebiyle gelsin Güncellemeler+1 yıl Sadece anonim cevaplar gelsin lütfen Ağlamak istiyorum var mı eşlik edecek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aile içi huzur yok yeter mi ağlamak için 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Aile dışında var mı huzur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen o da yanında mutlu olduğun insanlar varsa Yorumla Soran +1 yıl Benimde mutlu ve huzurlu olacağım insan bin km uzakta ve en son iki yıl önce gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzak ilişki mi Yorumla Soran +1 yıl Uzağım Allahı hemde Yorumla Soran +1 yıl Köpek gibi seviyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah ayırmasın la ☺️ da ağlamak niye istion koş yaz ona Yorumla Soran +1 yıl Yazıyorum ki zaten ama artık özlemek evrim geçirdi düzgün bir torpil bulamadım işe giremedim bir türlü kavuşamadık Yorumla Soran +1 yıl O yüzden ağlamak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yıl da az değil zor. Belki sabretmene değer bu zorluk Yorumla Soran +1 yıl 2017 ekimden beri sevgiliyiz değecek bir kız varsa o da benim hatundur. Ya sende de şey oluyor mu mesela benim için o gerçekten kusursuz sende birini sevince bunu hisseder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 öyledir büyük ihtimalle de ne bilim kimde sevmedi beni daha ben de öyle biri sevemedim henüz. Yat kalk dua et her şeye değer insanları bulmuşsunuz Yorumla Soran +1 yıl Ağlayacaktım şükür ettirdin knk 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne guzel işte boşverrrrrr gitsin ne aglican Yorumla Soran +1 yıl Neyse saolasın knk iyi geceler 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah kardeşim Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neyiniz var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojim bozuk Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Herkesin bozuk Yorumla Soran +1 yıl O zaman Allah hepimize yardım etsin Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sebep çok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gizliye alsana knk Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşla konuştukta ağlama işini erteledik 😅 Yorumla Soran +1 yıl Senin sebebin neydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orasını boş ver dkdj erteleme ağlamayı unut bence valla erkeğe gerçekten hiç yakışmıyor ağlamak dkdksj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden gizli bide😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende akrep burcuyum sert imaj yaratma hiç 😅😅 bizde duygusal olabiliriz knk Yorumla Soran +1 yıl Totem yaptım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Böyle daha güzel duruyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yeni sustum🤧 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Offf geç kaldım kusura bakma konu neydi gıyabında ağlarım belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biriyle aram bozuldu ona ağladım aama yine ağlayabilirim Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ya rahatlamışsındır ben bir ağlasam her şey çözülecek gibi ama burama kadar geliyor devamı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben sulu göz biriyim kolay ağlarım, darısı başına Yorumla Soran +1 yıl Aminn ağlarken special olarak dinlediğin bir şarkı var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şarkı dinlerken konsantrem bozuluyor 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Ben acaba o yüzden mi ağlayamıyorum arada reklam falan çıkıyor çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir 😂 ağlayamıyorsan zorlama, birikir birikir gelir o Yorumla Soran +1 yıl Bir ay sonra kpss ve pomem var Bu sefer olmazsa hıçkıra hıçkıra ağlarım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa bende yeni atandım. Hadi darısı başına, umudunu yitirme😍 Yorumla Soran +1 yıl Aminnnn bölüm ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınıf öğretmeniyim😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben aglamam 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cook ayıp Yorumla Soran +1 yıl Gizliye alır mısın kimsenin profilini görmek istemiyorum 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler şimdi neye ağlayalım işsizlik sevgisizlik gelecek kaygısı AKP konumuz ne olucak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyyy Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Knk dinlerken ağlatacak şarkı biliyon mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aile içi huzur yok yeter mi ağlamak için
Aile dışında var mı huzur
Bazen o da yanında mutlu olduğun insanlar varsa
Benimde mutlu ve huzurlu olacağım insan bin km uzakta ve en son iki yıl önce gördüm
Uzak ilişki mi
Uzağım Allahı hemde
Köpek gibi seviyorum ya
Allah ayırmasın la ☺️ da ağlamak niye istion koş yaz ona
Yazıyorum ki zaten ama artık özlemek evrim geçirdi düzgün bir torpil bulamadım işe giremedim bir türlü kavuşamadık
O yüzden ağlamak istiyorum
2 yıl da az değil zor. Belki sabretmene değer bu zorluk
2017 ekimden beri sevgiliyiz değecek bir kız varsa o da benim hatundur. Ya sende de şey oluyor mu mesela benim için o gerçekten kusursuz sende birini sevince bunu hisseder misin
😂 öyledir büyük ihtimalle de ne bilim kimde sevmedi beni daha ben de öyle biri sevemedim henüz. Yat kalk dua et her şeye değer insanları bulmuşsunuz
Ağlayacaktım şükür ettirdin knk 😅😅
Ne guzel işte boşverrrrrr gitsin ne aglican
Neyse saolasın knk iyi geceler 😅
Eyvallah kardeşim
Neyiniz var
Psikolojim bozuk
Herkesin bozuk
O zaman Allah hepimize yardım etsin
Amin
Sebep çok
Gizliye alsana knk
Arkadaşla konuştukta ağlama işini erteledik 😅
Senin sebebin neydi
Orasını boş ver dkdj erteleme ağlamayı unut bence valla erkeğe gerçekten hiç yakışmıyor ağlamak dkdksj
Neden gizli bide😂
Bende akrep burcuyum sert imaj yaratma hiç 😅😅 bizde duygusal olabiliriz knk
Totem yaptım 😅
Böyle daha güzel duruyor
Ben yeni sustum🤧
Offf geç kaldım kusura bakma konu neydi gıyabında ağlarım belki
Biriyle aram bozuldu ona ağladım aama yine ağlayabilirim
Ne güzel ya rahatlamışsındır ben bir ağlasam her şey çözülecek gibi ama burama kadar geliyor devamı yok
Evet ben sulu göz biriyim kolay ağlarım, darısı başına
Aminn ağlarken special olarak dinlediğin bir şarkı var mı
Şarkı dinlerken konsantrem bozuluyor 🙈
Ben acaba o yüzden mi ağlayamıyorum arada reklam falan çıkıyor çünkü
Olabilir 😂 ağlayamıyorsan zorlama, birikir birikir gelir o
Bir ay sonra kpss ve pomem var Bu sefer olmazsa hıçkıra hıçkıra ağlarım zaten
Aaa bende yeni atandım. Hadi darısı başına, umudunu yitirme😍
Aminnnn bölüm ne
Sınıf öğretmeniyim😊
Ben aglamam
Cook ayıp
Gizliye alır mısın kimsenin profilini görmek istemiyorum 🥲
Tamam
Teşekkürler şimdi neye ağlayalım işsizlik sevgisizlik gelecek kaygısı AKP konumuz ne olucak
Iyyy
😅😅😅
Knk dinlerken ağlatacak şarkı biliyon mu
Ben🤧
Konu ne ağlamaya başlayalım