Güncellemeler
+1 yıl
Ruhsal olarak kendimin buyumedigimi farkediyorum ama elimden birsey gelmez psikolojim normal insanlarin ki gibi degil anlamam da bir o kadar guclu degil hafizam falan, kendini yapamayacagim seylere zorlamak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesin bir potansiyeli var, kendimi asmak istemiyorum. Boyle dogduysam bu benim sorunum degil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genellikle olumsuz sonuçlara yol açabilir ve kişinin psikolojik veya fiziksel sağlığını olumsuz etkileyebilir. Kişisel yetenekler, ilgi alanları, değerler ve sınırlar her bireye özgüdür ve herkes her konuda başarılı olamaz. Öncelikle, kişinin kendi yeteneklerini ve sınırlarını gerçekçi bir şekilde değerlendirmesi önemlidir. Herkesin farklı yeteneklere sahip olduğunu ve her konuda mükemmel olmak zorunda olmadığını unutmamak önemlidir. Kendini yapamayacağı bir şeye zorlamak, stres, kaygı, düşük özgüven ve başarısızlık duygularına yol açabilir. belli bir konuda gelişmek veya yeni bir şey öğrenmek isteyen biri kendini biraz zorlayabilir. Ancak, bu süreçte kişinin sınırlarını aşmaması, kendi motivasyonunu ve isteğini koruması önemlidir. Kendini zorlama sürecinde dikkatli olmak, adım adım ilerlemek ve kendi sınırlarını belirlemek önemlidir.
o yapmak istediği şeye göre değişir... Ben bazı şeylerde zorlarım bazı şeylerde hiç zorlamam bırakırım
Zorluyorum sürekli sürekli.