Kişilik & Karakter Ozguveninizi 10 uzerinden puanlayin bakalım? _Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 10 üzerinden 9 diyorum. Güncellemeler+1 yıl .. Ozguveninizi 10 uzerinden puanlayin bakalım? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. 10 veriyorum 1 0 Yorumla
Çiçekpplikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yani güzel olduğumu düşünüyorum iyi bölümde de okuyorum ama yinede ozguvenim yüksek değil 10/3 diyelim 😃 0 5 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Yaa neden düşük bu kadar? Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl Zamanında ozguvenim kırılmış olabilir 🚬 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Aldatıldım diyorsun yani Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl Ne aldatılmasi sgdh ben aldatilsam umrumda bile olmaz yol veririm canı cehenneme dhdjfk sadece narsist biri ile karşılaştım Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ahaha napti sana o zaman Yorumla
Lavinia0449 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 9 bende Ama özgüven ve egoistlik arasında inci bi çizgi var bana sorarsan 0 7 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Fark ne peki sence Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Ego -şu küçük dağlar varya hah işte onları "BEN" yarattım.Özgüven- dünden kalan rimel ve şimdi süreceğim glos yeterde artar dışarı çıkmama Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Ego aşırı ben Özgüven her halimle ben Yorumla _Make_love_ +1 yıl Ooo 19 yasinda âbu kültür kendini iyi yetistirmissin Yorumla Lavinia0449 +1 yıl herkes bilir ya bunu herhalde Yorumla _Make_love_ +1 yıl Yok yok farkında olmayan bile var Yorumla Lavinia0449 +1 yıl Doğrudur aynen Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl oouuw bende 10 üzerinden 6-7 diyorum 🧸 0 2 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Zamanla çoğalır Yorumla lilithhimsi +1 yıl umarimm 🙏🏼😌 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 0000 0 1 Yorumla _Make_love_ +1 yıl Belli, bu soruya bile gizli cevap vermissin Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 da 10 0 1 Yorumla _Make_love_ +1 yıl 10 olsaydı resmini pp ye koyardin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 veriyorum
Yani güzel olduğumu düşünüyorum iyi bölümde de okuyorum ama yinede ozguvenim yüksek değil 10/3 diyelim 😃
Yaa neden düşük bu kadar?
Zamanında ozguvenim kırılmış olabilir 🚬
Aldatıldım diyorsun yani
Ne aldatılmasi sgdh ben aldatilsam umrumda bile olmaz yol veririm canı cehenneme dhdjfk sadece narsist biri ile karşılaştım
Ahaha napti sana o zaman
9 bende
Ama özgüven ve egoistlik arasında inci bi çizgi var bana sorarsan
Fark ne peki sence
Ego -şu küçük dağlar varya hah işte onları "BEN" yarattım.
Özgüven- dünden kalan rimel ve şimdi süreceğim glos yeterde artar dışarı çıkmama
Ego aşırı ben
Özgüven her halimle ben
Ooo 19 yasinda âbu kültür kendini iyi yetistirmissin
herkes bilir ya bunu herhalde
Yok yok farkında olmayan bile var
Doğrudur aynen
oouuw bende 10 üzerinden 6-7 diyorum 🧸
Zamanla çoğalır
umarimm 🙏🏼😌
7 puan veriyorum. 😃
7-8 puan
8.8 😊😊