Kişilik & Karakter Hayal gücünüze 10 üzerinden kaç verirsiniz? Messby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayal gücünüzü ölçün, biçim ve 10/? üzerinden kaç olduğunu söyleyin. Ben kendi hayal gücüme 0 veriyorum. Hayal gücünüze 10 üzerinden kaç verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. 100 verirdim 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayal gücümün olduğunu düşünmüyorum. 10 üzerinden en fazla 2 veya 3 veririm. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hayal gücüm çok iyi sayılmaz. En fazla 5-6 verebilirim. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben kendi hayal gücüme 8 veriyorum. Hayal gücüm bunu hakediyor. Çünkü genelde ilginç fikirlere sahibim. Olmadık cümleleri arka arkaya sıralayabilirim. 1 0 Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. 7/10 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
100 verirdim
Hayal gücümün olduğunu düşünmüyorum. 10 üzerinden en fazla 2 veya 3 veririm.
Hayal gücüm çok iyi sayılmaz. En fazla 5-6 verebilirim.
Ben kendi hayal gücüme 8 veriyorum. Hayal gücüm bunu hakediyor. Çünkü genelde ilginç fikirlere sahibim. Olmadık cümleleri arka arkaya sıralayabilirim.
7/10
9 falan.
1,5 🤐
2 anca