Yosun tutmak/bağlamak: Uzun süreden beri kullanmamak

Yosun tutmak/bağlamak: Uzun süreden beri kullanmamak

İnsanlara karşı Güven duyma konusunda artık yosun tuttu birisini beni seveceğine ve beni mutlu edeceğine inancım kalmadı yani kısacası artık insanların yaptığı hiçbir şey beni üzmüyor şaşırmıyorum duygusuz bir şey oldum. İnsanları kırmaktan üzmekten de korkmuyorum çünkü her zaman için ben korktum Ben üzüldüm istenmeyen taraf ben oldum haksız olan taraf ben oldum artık haksız da olsam haklı olmaya çalışmıyorum haklı olsam göstermek için uğraşmıyorum, artık gelen ağam giden paşam diyorum
Benim bir çok karakter özelliğim var ama maalesef güven konusunda iyi değilim yanilkimseye karşı güvenim yok bu hayatta çünkü insanlara güvenmek yanlış bir şey benim için mesela bazen uzun zamandır tanıdığınız kişiler bile hatta seviyorum dediğiniz kişiler bile bazen size yalan söylüyor ya da isiz üzebiliyor ya da zor zamanlarda yanınızda olamıyorlar. bu yüzden de artık kimseye karşı güvenim kalmadı bunların dışında bir de yalnız kaldığım için uzun zamandır. artık aşk ve sevgi gibi duygularım da kayboldu diyebilirim yani kendimi bildim bileli aslında bazı duygularım gün geçtikçe azaldı ama bir yanda da iyi oldu diyorum bu şekilde çünkü insan acı çekmiyor kimseye güvenmiyor ya da duvar örüyor insanlara karşı her zaman.
Guvendigin dağlara kar yağmasını istemiyorsanız deniz sıcaklığında yaşayın demiş bir bilgin 🤣
O bilgini dinlemek lazım :D :D :D
Kesinlikle ben dinliyorum 🤣
Cevap
0Cevap
Hepsini aktif kullanıyorum 😂😂😂
Hiç biri 😬
Yosununu yerim 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?