Kızların birbirine aşkım diye hitap etmesini çok samimiyetsiz buluyorum. Kendi aralarında aşkım, canım lar havalarda uçuşuyor. Ota moka duygusal yaklaşmayı seven kadın kısmının bu kelimeleri böyle heba etmeleri de...
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Aşkım kelimesini sevmiyorum, ne hemcinsimde duymayı severim o sözü, ne de karşı cinste, sevgilimin bana aşkım, bebeğim, bebişko demesini istemem. Aşko kelimesi de itici.
Ben kuzum, yavrum, yavrucuğum, hatun, hatunum kelimelerini çok seviyorum, kuzum da kızım da desin bana. Anneme "sevgilimin bana kızım demesini isterim" dediğim de, şaşırarak ''ne diyorsun?" demişti ama bence sevgilinin kızım demesi gayet de güzel ya, bana hoş geliyor, düşünmesi dahi mutlu ediyor beni, kız da desin bana, nedense o kelime de hoşuma gidiyor. Annem benim aksime yavrum kelimesini hiç sevmez lakin benim en sevdiğim kelimelerdendir, nasıl da şefkat barındıran bir kelime. Tabii sevgilim de desin, kadınım da dedin, kadın da desin, hoşuma gider, hatta nostaljik olacak lakin arım balım peteğim, gülüm dalım çiçeğim de desin bana, hatta beraber o şarkının düetini de yapalım isterim.
Bu arada itici bulduğum kelimelerden birisi de avrat. Önceden gülüm kelimesini tek başına sevmezdim, bana çok kro gelirdi ama şimdi çok seviyorum.
Samimi gelen kelimeleri seviyorsun.
gülüm, canım, kanki, canısı,... Ya insan gibi adıyla hitap et dimi 😂
Cevap
7Cevap
Bence küfür etmeleri ya da erkeğim demeleri veya kocam demeleri bunları inanılmaz itici buluyorum ben :D
Karşı cinsin en nefret ettiğim kelimesi"kadinim" sen kim köpeksin de böyle deme hakkını kendinde buluyorsun😂😂😂
Tabii ki aynı mantık 😃
Canım, reis, başkan, birader, kardeş, karı...
Ayrıca kadınların aşko, erko, canım demesi de aşırı itici.
İki cinsin birbirine duygusal yakınlığını laubalimi buluyosun
Bende aşkım demelerine anlam veremiyorum kelime anlamini tamamen garipsiyo
Hayr cok yapmacık ya canım desin tatlım desin
Aşkım ve türevleri aşko falan 🤮
Biz seviyoruz ya siz erkekler niye her şeye karışıyorsunuz ısodolsl
Bir erkeğin bana aşkım demesi emin ol daha itici ya. Aşkım genel bir sevgi tabiri çünkü
Söylemeye devam edeceğim kskdkskls
Bir erkeğin bana cümle sonuna "kız" kelimesini getirerek konuşması itici geliyor. Yani " Naber kız" bu ne ya
küfür ve Lan ulan vs demeleri bir de kızım demeleri
ağzıma boşalma demesi
Eski sevgilimle gelmiştik buraya🙂
Her cümlenin sonuna ya eklemeleri? Neden ya
KS yazmadi o bile kabul etmiyor A**m***k
Çok güzel eğitim
Yavrum gülüm🤢🤢🤢🤢
oğlum ve hacı
Off sanane yaa
senin beğenip beğenmemen umrumuzda sanki aq
Sürekli kanka denmesini sevmiyorum
"Lan" diyen kızlar aşırı itici
Küfürlü konuşması
Kufur etmesi
peki
aşkım gayet samimi bi hitap erkekler gibi küfürle mi başlayalım cümleye
Yersiz olduğunu düşünmüyorum. Sadece hayatımızdaki errrrrkeğimize mi söylememiz gerekiyor? Hem kendi aramızda iletişimde kullandığımız hitaptan başkalarına ne.
Kafa açmaya gerek yok. Demeye devam edicez. Siz demezsiniz erkek arkadaşınıza aşkım olur biter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?