Kişilik & Karakter Birisi sizin yediğinize içtiğinize gözünü dikse ne hissederdiniz? Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Böyle ne yiyorsunuz ne kadar yiyorsunuz falan hep baksa sinsice incelese ne hissederdiniz o insana gıcık olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel 🙄 Birisi sizin yediğinize içtiğinize gözünü dikse ne hissederdiniz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bir şey demem al senin olsun derim. 1 0 Yorumla
cool_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kim yapıyor tam olarak.. yediğimiz yemek bunu yapan kişininse bı daha yenmez idkffk 1 2 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Kendini bilmez pisliğin teki Yorumla cool_boy_ +1 yıl Sinir bozucu Yorumla
ceren_2003 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Al sen de ye bulamıyorsun sanırım der azıcık uzatırım 1 9 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Öyle desek, ben o kadar yemem der, yediklerime dikkat ediyorum falan der Yorumla ceren_2003 +1 yıl Kafasını önümdeki yemeğe sokunca bakalım konuşabilecek mi? 👿 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl 😄 Keşke yapabilsem keşke Yorumla ceren_2003 +1 yıl Kim lokmalarını sayıyor ki? Daha doğrusu derdi ne? Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Akrabalardan biri. Hep inceler Yorumla ceren_2003 +1 yıl İyi ismindeki gibi sinirli ve gergin olup çözebilirsin bu problemi bencee Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl İşte akraba olunca yapamıyoruz arada ailem var diye Yorumla ceren_2003 +1 yıl Hmm anladım allah kolaylık versin o zaman Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Sağol Yorumla
busraisteya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 54% +1 yıl Kaç lokma yedim ben unuttum söylesene derim. 1 1 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Güzel laf bu 😄 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Mal varlığını elinden alırım jkkkk 1 2 Yorumla Sinirliyimgerginim +1 yıl Nasıl alacaksın ki Yorumla Hayalsizyaşam +1 yıl O anki duruma bakarım Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Gözüne baka baka iştahla yerdim 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey demem al senin olsun derim.
Kim yapıyor tam olarak.. yediğimiz yemek bunu yapan kişininse bı daha yenmez idkffk
Kendini bilmez pisliğin teki
Sinir bozucu
Al sen de ye bulamıyorsun sanırım der azıcık uzatırım
Öyle desek, ben o kadar yemem der, yediklerime dikkat ediyorum falan der
Kafasını önümdeki yemeğe sokunca bakalım konuşabilecek mi? 👿
😄 Keşke yapabilsem keşke
Kim lokmalarını sayıyor ki? Daha doğrusu derdi ne?
Akrabalardan biri. Hep inceler
İyi ismindeki gibi sinirli ve gergin olup çözebilirsin bu problemi bencee
İşte akraba olunca yapamıyoruz arada ailem var diye
Hmm anladım allah kolaylık versin o zaman
Sağol
Kaç lokma yedim ben unuttum söylesene derim.
Güzel laf bu 😄
Mal varlığını elinden alırım jkkkk
Nasıl alacaksın ki
O anki duruma bakarım
Gözüne baka baka iştahla yerdim 😀
Sinirli hatunlara bayılırım