Kişilik & Karakter Hatalı olduğunda özür dilemeyi bilir misin? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Dilerim Dilemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hatalı olduğunda özür dilemeyi bilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. evet bilirim 0 0 Yorumla
Heloya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bunu şu an için "dilerim" şeklinde söylemesi pek kolay. Ama o an geldiğinde, haksız olmamaya meyilli isteğimiz ve karşı tarafın haklı olmaması yönündeki istemsiz çabamız, bunu söylendiği kadar yapılası kılmıyor. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilirim, ama karşımda özür dilediğimde bunu ego sanacak kendini bi poh sanacak birisi varsa özür mözür dilemem iyi yapmışım canım kendim derim 😂😂 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Dileyemiyorum ya, yapımda yok. Hatalı olduğumu da bilsem, ki nadiren oluyor, dünya yansa gene de dileyemiyorum. 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gerçekten hatalı olduğum bir durum söz konusu olduğu zaman hiç bir şekilde gurur yapmam ve özür dilerim. 0 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hatalı olduğumda kendimi affettirene kadar çabalarım ben çünkü birini kırmış olmak bana çok kötü hissettiriyor. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkes dilerim derde kimse hatalı olduğunu kabul etmez. 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl dilerim evet ama sakinleştiğimde hatamın farkına vardığım zaman 0 0 Yorumla
NeverBrokeAgainn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle dilerim. Özür dilemek, dinlemeyi bilmek kırmızı çizgimizdir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hatalı olmasam da özür dilerimteşekkür ederim….#ÖzgüvenliOl #ErdemliOl 0 0 Yorumla
imkadir Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Özür ildemek ve teşekkür edebilmek bir insanda yoksa o kişiyi arkadaş dahi edinmem. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ben hata yapmam özür de dilemem 0 0 Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet hatalı olduğumu fark ettiysem özrümü dilerim 0 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki kişi ve hatama göre değişir 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. hatalı olduğumda evet özür dilerim. 0 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Elbette, hatalıysam özür dilemesini bilirim. 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Keşke her zaman dileseydim ama genelde dilerim 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Tabiki hatalı isem özür dilerim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Dilerim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dilerim 0 0 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Tabi ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
evet bilirim
Bunu şu an için "dilerim" şeklinde söylemesi pek kolay. Ama o an geldiğinde, haksız olmamaya meyilli isteğimiz ve karşı tarafın haklı olmaması yönündeki istemsiz çabamız, bunu söylendiği kadar yapılası kılmıyor.
Bilirim, ama karşımda özür dilediğimde bunu ego sanacak kendini bi poh sanacak birisi varsa özür mözür dilemem iyi yapmışım canım kendim derim 😂😂
Dileyemiyorum ya, yapımda yok. Hatalı olduğumu da bilsem, ki nadiren oluyor, dünya yansa gene de dileyemiyorum.
Gerçekten hatalı olduğum bir durum söz konusu olduğu zaman hiç bir şekilde gurur yapmam ve özür dilerim.
Hatalı olduğumda kendimi affettirene kadar çabalarım ben çünkü birini kırmış olmak bana çok kötü hissettiriyor.
Herkes dilerim derde kimse hatalı olduğunu kabul etmez.
dilerim evet ama sakinleştiğimde hatamın farkına vardığım zaman
Kesinlikle dilerim. Özür dilemek, dinlemeyi bilmek kırmızı çizgimizdir.
Hatalı olmasam da özür dilerim
teşekkür ederim….
#ÖzgüvenliOl #ErdemliOl
Özür ildemek ve teşekkür edebilmek bir insanda yoksa o kişiyi arkadaş dahi edinmem.
Ben hata yapmam özür de dilemem
Hatalı olduğum konuda özür dilerim
Evet hatalı olduğumu fark ettiysem özrümü dilerim
Karşımdaki kişi ve hatama göre değişir
Evet, yapılması lazım.
hatalı olduğumda evet özür dilerim.
Elbette, hatalıysam özür dilemesini bilirim.
Keşke her zaman dileseydim ama genelde dilerim
Tabiki hatalı isem özür dilerim
Halodayı - Özür şarkısını sana armağan ediyorum
Evet dilerim hatalıysam
hata yapmam özür dilemekte çocukca
Dilerim
Dilerim
Dilerim beni affet bokunu yeyim derim
evet
Tabi ki.
Bilirim