Kişilik & Karakter Şeytana mı uyarsınız bacağını mı kırarsınız? Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Şeytan diyor ki... boşluğu siz doldurunŞeytan size ne diyor? Şeytana mı uyarsınız bacağını mı kırarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ne şeytana uyarım ne de bacağını kırarım, uğraşamam... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben şeytana uymam şeytan bana uyar 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şeytana uymam.. Mümkünse şeytan da benim işlerime karışmasın.. 1 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şeytanın bana dediklerini yapsam mutlu oluroum pisman mı bilmem. Konuşup duruyor, baktı dinlemiyorum sohbet ediyoruz artık. 1 6 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Şeytanla ettiğin kadar benimle etmiyorsun ama Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Bu ara öyle oldu telafi edeceğim Yorumla Asil-Bey +1 yıl Bence de telafisini yap yani :) Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Yapaz @Asil-Bey💋 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hadi bakalım :) :* Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl 🥰 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. şu an biri var ağzıma geleni saymak istiyorum ama şeytanı dinlemiyorum 😄 1 11 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Aferin hep böyle cici ol 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Benden cicisi mezarda zaten 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl El fatiha diyecektim ki şeytan dürttü bak 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ne durduk yere fatihaya zorluyorsun kim gittiyse uğurlar olsun bulaştırma şimdi 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Şeytan dürttü vazgeçirdi işte 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Şeytanı sevdim 😂 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Ben gene de gıcığım ona😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bazen iyi şeyler söylüyormuş bidaa düşün 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hiç kötü demiyor ki zaten 😂 o kadar güzel şeyleri getirip gözüme sokuyor Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Sev o zaman ne iyi bir şeytan 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Bütün p*çlikler onda 😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şeytanla işim olmaz da bacağını da kırdığımız görülmemiştir insallah bir gün kırarız 1 1 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hadi inşallah
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şeytan diyor ki o faydalı şeye ayırdığın bütçeyi git gezmelerde ye 1 7 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Nereye ayırdın bütçeyi Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Risale alıcam külliyat Yorumla Asil-Bey +1 yıl Şeytana uyma o zaman al onu Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Beni oyalıyor sürekli en sonunda yedircek bana parayı 🙄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl O zaman vakit kaybetmeden al :) Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl İnş alıcam 😌 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hadi inşallah :) Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Uymayayım diyorum ama bazı fikirleri hoşuma gidiyor.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Şeytan görse yol değişir 🤣 1 6 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Tost olmaktan korkar o 😂 Yorumla emre00 +1 yıl Kadınlar mı 🤣 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Şeytan kanka 😂 kadınlar ne alaka mk Yorumla emre00 +1 yıl Kadın milleti = şeytandır kanka 🤣 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hee olabilir 😂 Yorumla emre00 +1 yıl 🤣 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Zaman zaman uyarım. Şahane fikirleri var 😁 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Siddeti sevmem ama bacak kirmasi diyorum 1 0 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl ben şeytana uymam şeytan bana uyar 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Şeytan dişiyse ona göre muamele yaparız :) 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Uyabilirim 1 4 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Ne diyor şeytan Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Şeytan diyor ki yanaş şuna riririAdını anma sataş şuna ririiiDeli kader seni karşımaÇıkaracak mı bilen yoğkk Yorumla Asil-Bey +1 yıl Uyma sen ona ablası Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Ok abası Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uzak durarim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne şeytana uyarım ne de bacağını kırarım, uğraşamam...
Ben şeytana uymam şeytan bana uyar
Şeytana uymam.. Mümkünse şeytan da benim işlerime karışmasın..
Şeytanın bana dediklerini yapsam mutlu oluroum pisman mı bilmem. Konuşup duruyor, baktı dinlemiyorum sohbet ediyoruz artık.
Şeytanla ettiğin kadar benimle etmiyorsun ama
Bu ara öyle oldu telafi edeceğim
Bence de telafisini yap yani :)
Yapaz @Asil-Bey💋
Hadi bakalım :) :*
🥰
şu an biri var ağzıma geleni saymak istiyorum ama şeytanı dinlemiyorum 😄
Aferin hep böyle cici ol 😂
Benden cicisi mezarda zaten 😄
El fatiha diyecektim ki şeytan dürttü bak 😂
Ne durduk yere fatihaya zorluyorsun kim gittiyse uğurlar olsun bulaştırma şimdi 😄
Şeytan dürttü vazgeçirdi işte 😂
Şeytanı sevdim 😂
Ben gene de gıcığım ona😂
Bazen iyi şeyler söylüyormuş bidaa düşün 😄
Hiç kötü demiyor ki zaten 😂 o kadar güzel şeyleri getirip gözüme sokuyor
Sev o zaman ne iyi bir şeytan 😄
Bütün p*çlikler onda 😂
Şeytanla işim olmaz da bacağını da kırdığımız görülmemiştir insallah bir gün kırarız
Hadi inşallah
Şeytan diyor ki o faydalı şeye ayırdığın bütçeyi git gezmelerde ye
Nereye ayırdın bütçeyi
Risale alıcam külliyat
Şeytana uyma o zaman al onu
Beni oyalıyor sürekli en sonunda yedircek bana parayı 🙄
O zaman vakit kaybetmeden al :)
İnş alıcam 😌
Hadi inşallah :)
Uymayayım diyorum ama bazı fikirleri hoşuma gidiyor..
Şeytan diyor ki ara şu meymenetsizi ve ağzına geleni say. 😏
Şeytan görse yol değişir 🤣
Tost olmaktan korkar o 😂
Kadınlar mı 🤣
Şeytan kanka 😂 kadınlar ne alaka mk
Kadın milleti = şeytandır kanka 🤣
Hee olabilir 😂
🤣
Zaman zaman uyarım. Şahane fikirleri var 😁
Siddeti sevmem ama bacak kirmasi diyorum
ben şeytana uymam şeytan bana uyar
Şeytan dişiyse ona göre muamele yaparız :)
Uyabilirim
Ne diyor şeytan
Şeytan diyor ki yanaş şuna ririri
Adını anma sataş şuna ririii
Deli kader seni karşıma
Çıkaracak mı bilen yoğkk
Uyma sen ona ablası
Ok abası
Uzak durarim