Selam ✨ Hayatınızda hiç birine ters psikoloji uyguladınız mı, Mesela bir şeyi çok isterken aslında hiç istemiyormuş gibi göründünüz mü. ya da ikna ettiniz mi

Selam ✨ Hayatınızda hiç birine ters psikoloji uyguladınız mı, Mesela bir şeyi çok isterken aslında hiç istemiyormuş gibi göründünüz mü. ya da ikna ettiniz mi

Ters psikolojiiii benim en önemli silahım diyebilirim 😀😀😀 ikna kabiliyetim yüksektir bide işin içine ters psikoloji eklediysem tamamdır benden kaçarı yok 😀 her zaman işe yarayan bi yöntem konunun ne olduğu fark etmiyor. 😀 biraz kışkırtmayı tetiklemeyi sevmemle de alakalı bi durum diyebilirim.
Teşekkür ederim katılıyorum sana :D :D
Yakın çevrem hariç herkese uygularım. Çok konuşuyorlar konuya karşı duruma göre istekli ya da isteksiz gibi davranıp net cevaplar verip daha sıradan konulara geçiyorum. :) Ne kötü iki yüzlü diyenler olacaktır ama umrumda değil. İnsanlar bir yerden sonra bu şekilde davranmamı kendileri istiyorlar. Kimseye zararım dokunmadiktan sonra bu kadardan bir şey olmaz düşüncesindeyim. Belli bir yaşa gelmiş herkes öyle bence
Hayır ben anlık kafama uyarsa ona göre davranırım. Farklı fikirlere inanılmaz açık biriyim, sabit fikirli değilim. En makul olan seçenek neyse ona göre hareket etmeyi uygun buluyorum.
Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Teşekkür ederim abla iyi geceler dilerim bende 😍
İyi geceler canımcım
Teşekkür ederim
Rica ederim abla
Uygulamadım, bir şeyi istiyorsam istiyorumdur istemiyorsam istemiyorumdur nokta...😄
Çok net en doğrusu abla :D
Teşekkür ederim...😌
Rica ederim abla ☺️
Cevap
16Cevap
Ne ikna edilmeyi ne de etmeyi hiç sevmiyorum. Kalan kalır giden gider😬
Evet, uyguladım. Lakin bunu abimlere uygulamıştım çok istediğim bir elbiseye karıştıkları zaman vs. Sonunda gözüm üstünde kimse sana bakmasın vs diye dedikleri için öyle kabul ettirmiştim:))
Teşekkür ederim abla 🌸 :)
Rica ederim kardeşim 🌹
Evet :))
Ben genelde inadımdan yaparım bunu kabul ediyorum :D
Güzelmiş :D
Uygulamadım çünkü kendime bu konularda ters psikoloji yapıp istediğimi aldırtacak kadar güvenmiyorum ve riske atmakta istemiyorum bu yüzden net olurum
bireysel ilişkilere zarar verebileceği gibi! Dezavantajları da risk etmemek gerektiğine inanıyorum.
Tamam itici güç olarak kullanmak isteyebilirsiniz yine de risk her zaman var.
Evet özellikle aileme bunu yaparım veya hayata karşı wklqjelwq birisini beğendim sallıyorum, ne kadar çirkin bana gelse reddederim tarzında konuşuyorum bazen ki korktuğum başıma gelsin :d
Daha sağlıklı yöntemleri uygulayınca insan yerine konulmadım. Zaman zaman uyguluyorum faydasını da gördüm
Küçükken annemlere yapıyordum, kızım sana bunu alalım diyince anne paranız biter almayın diyordum alıyorlardı 🤦🏻♀️
Kendi piskolojimizden baskasının psikolojisine vakit bulamadım
Hatırlamıyorum ama muhtemelen yapmışımdır 😄
Uyguladim. hep. net oldum istiyorsam istiyorumdur dalavere ile uğrasamam
Hayır gerek yok çocukça şeylere. Neyse o...😌
Hayır isteklerimde her zaman netim. İstersem istediğimi belli ederim.
Uyguladım bence gerçektende tutuyor ya da çok istediğim birşeyi yapacaksam kimseye söylemiyorum. Birilerine anlatınca en olası şey bile imkansızlasiyor nedense🤷
Kesin yapmışımdır
Hayır. Sen uyguladın mı?
Evet sevmediğim kişilere karşı yani daha doğrusu bana kötülük yapmış kişilere karşı
Nasıl uyguladın?
Bunu sürekli yapmak zorunda kalıyorum gerçekten çok istekli olunca art niyet arıyorlar izin vermiyorlar
bu da bir ters psikoloji değil midir barış 😅
Hangisi abla :D
Ohoooooo çooooooook😅
Şaşırtmadın yine :D :D 🌸 bende yaparım bazen
Yaşasın kötülük🤣🤣
Kardeşimle eskiden istediğim videoyu açsın diye sevdiğim videoya “ya bu videoyu açma çok kötü” diyordum o da açıyordu
Sürekli yaptığım şey 😀
🌸 :D
Hep yaptığım şey
Benim psikolojim direkt
Hayır o taktikler işe yaramaz uzun vadede.
Uyguladım evet. Biz ona trip diyoruz 😄
Pek uğraşmadım.
Hayır uygulamadım
istediğimi alırımmm
Öyle yapamam neyse odur fikrim zikrim
Taktik yapmıyorum hiç ki💁♀️🙃
evet uyguladım.😅
İkna ederken uyguladım
Çok ve hep tuttu.
Yeğenime karşı yapmam gerekiyor arada :D
Yapmış olabilirim, emin değilim.
Oluyor bazen insanın dengesi şaşıyor