Kişilik & Karakter Huzuru neyde arıyorsun? BlackPinkk Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bağımlılıklarımda maalesef Güncellemeler+1 yıl Uyuşturucu falan kullanmıyorum saçmalamayın 🩷 Huzuru neyde arıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Aşk da ama maalesef bulamadım 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Gecelerde, müziklerde ve kitaplarda. 1 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Huzuru yalnız kalmakta buluyorum. İnsanlardan uzak, sessiz ve sakin 0 0 Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Köpekleri beslerken garip bir huzur kaplıyor içimi 0 0 Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında huzurlu olmak çok basit ama hayatı zehir eden yine biziz. 0 0 Yorumla
Sexandcigarette Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yalnız sahile git sariyer sahil bunun icin cok musait eğer o tarafta oturuyorsan gece 2 den 4 e kadar şarkı söyle bağıra bağıra, bisiklet sür isparkın sonra eve dön 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evcil hayvanlarım bana yetiyor 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saçma sapan yerlerde ve kişilerde 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl başarılarım ve sevdiklerimi mutlu etmekte 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zaten genelde o neden ile bağımlı olunuyor 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Spor4 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Sende😍 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neymiş onlar 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Huzuuurrr içimizdee 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Para da 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellikte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk da ama maalesef bulamadım
Gecelerde, müziklerde ve kitaplarda.
Huzuru yalnız kalmakta buluyorum. İnsanlardan uzak, sessiz ve sakin
Köpekleri beslerken garip bir huzur kaplıyor içimi
Aslında huzurlu olmak çok basit ama hayatı zehir eden yine biziz.
Yalnız sahile git sariyer sahil bunun icin cok musait eğer o tarafta oturuyorsan gece 2 den 4 e kadar şarkı söyle bağıra bağıra, bisiklet sür isparkın sonra eve dön
Gelecek kaygısınin olmadığı yerde
Küçük meme geniş kalçada
Evcil hayvanlarım bana yetiyor
Saçma sapan yerlerde ve kişilerde
Bir dal sigara kafi🚬🚬🚬🚬
başarılarım ve sevdiklerimi mutlu etmekte
Huzursuzlugu kabullendim artik
Uyusturucu mu kullanıyorsun
Huzuru sevgide arıyorum
Zaten genelde o neden ile bağımlı olunuyor
İslâm'da
Spor4