Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
küskün ya da kırgın olduğum bir insan yok sadece sildiklerim ya da umursamadıklarım var. ama hayata küsmedim ve öyle bir düşüncem de yok keyifli geceler.. 💫🥂
Sevgi zamanın ötesinde saklıdır, Dakikalar geçse de solgun düşlerde. Bir anın ölümsüzlüğünü taşır, Zamanın akışına meydan okur.
Geçmişin izleri silinir, Geleceğin bilinmezi gelir geçer. Sevgi köprü kurar, kucaklar yürekleri, Zamanın engellerini aşar, sevgiye değer verir.
Daha doğrusu her şeyden bıkmışım, soğumuşum. Pek yaşama hevesim kalmadı. Bir an önce zamanımı doldurmak istiyorum.
Nefes aldıkça yeni bir sorunla tanışıyorum. Daha sahip olduğum sorunları gideremeden, yeni sorunlarla karşı karşıya kalıyorum. Bu durum gücümü ve enerjimi tüketiyor. Artık önceden olduğu gibi güçlü kalamıyorum. Ne mücadele edecek enerjim kaldı, ne de yaşayacak hevesim.
Ufak tefek hayaller kuruyordum. Onları da istemiyorum cidden. Tek isteğim bir önce bu saçma sapan, dünya denilen, hayat denilen cehennemden çıkıp gitmek.
Umarım bir önce doğal sebeplerden hayatım son bulur. Gerçekten o son nefesi, Süleyman Soylu gibi "Ohhh" diyerek vereceğim.
Bahtima sitemlerim oldu.. pişmanlıklarım oldu.. hayatı anlamlandiramadigim saatlerim oldu ama Küsmedim.. hiçbirseye.. çünkü cezalandırmakla aynı ayarda olurdu.. tepkisizce gitmek istedim birisinin hayatından ama biliyorum ki kendimden yoksun bıraktığım kişi.. yerime bir başkasını asla koyamadı. boyle olsun istemezdim.. içimde kırgınlıklarım var tabiki.. ama kırılmış duygularımı dâhi göstermek istemedim..