Kişilik & Karakter Duygusal açıdan hangi hayvan seni yansıtıyor? Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor SELAM , BEN FİL..🌾 Güncellemeler+1 yıl Ben panda olmaya karar verdim..🐼 Duygusal açıdan hangi hayvan seni yansıtıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Rakun tabi ki de 1 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Kurt 🐺 Normalde çok asil kimseye karışmaz ama kin guderse ölene kadar sürer ayrıca Türk'ün simgesi de kurt 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Kelebek, her gün ölüyor ve yeniden hayata geliyorum ve yine ölüyorum... 0 0 Yorumla
BabanınPiyadeTüfeği Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ayı, bizim de kalbimizi kırdılar, sabah kalktık işe gittik 1 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benide at sanırım 1 2 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Neden at? Yorumla Ssebastian +1 yıl İnsanları hep sırtımda taşıdım ama karşılığında hep kamçı yedim Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Panda 1 4 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Ama bu benim aklıma gelmeliydi 😢😢 Yorumla Dostoviski +1 yıl Sen sen panda ol ben fil olayım sorun değil o kadar üzülme :) Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Teşekkür ederim çok incesin☺️ Yorumla Dostoviski +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl kaplan. jaguar. 😌 1 1 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl yalnizken cok daha gucluyum. gucumu yalnizligimdan alirim. Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. At yansıtır. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kaplan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Rakun tabi ki de
Kurt 🐺
Normalde çok asil kimseye karışmaz ama kin guderse ölene kadar sürer ayrıca Türk'ün simgesi de kurt
Merhaba,
Kelebek, her gün ölüyor ve yeniden hayata geliyorum ve yine ölüyorum...
Ayı, bizim de kalbimizi kırdılar, sabah kalktık işe gittik
Kaplan jaguar olabilir
Balık. Ağlasa da belli etmez/olmaz
Benide at sanırım
Neden at?
İnsanları hep sırtımda taşıdım ama karşılığında hep kamçı yedim
Panda
Ama bu benim aklıma gelmeliydi 😢😢
Sen sen panda ol ben fil olayım sorun değil o kadar üzülme :)
Teşekkür ederim çok incesin☺️
Rica ederim.
Kediler
kaplan. jaguar. 😌
yalnizken cok daha gucluyum. gucumu yalnizligimdan alirim.
Fil kesinlikle 🙄
At yansıtır.
Koala
Kedi
Kaplan
Kedi