Kişilik & Karakter Ruh halinizi hangi hayvan temsil ediyor? ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ruh halinizi hangi hayvana benzetiyorsunuz?Ruh halim ejderhaya kafa tutan bir atmaca 😃😃 Ruh halinizi hangi hayvan temsil ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Rakun tabi ki de 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aslan 1 12 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Galatasaraylı olduğun için mi Yorumla KahveMavim +1 yıl Hayır burcum aslan Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Genelde takımla eşleştiriyorlar da ruh hallerini ondan öyle söyledim, burçlardan da hiç anlamam valla Yorumla KahveMavim +1 yıl Anlamaman iyi😂😂aslan burcu zaten anlaşılmıyor hele anksiyeteliyse Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Niye anksiyeteli olmanın anlaşılmamaya katkısı ne 😃 Yorumla KahveMavim +1 yıl Bilmem bi anda olumsuz düşünceler beni ele geçiriyor negatif olunca olumsuz ters konuşunca insanlar gidiyor Yorumla KahveMavim +1 yıl Ama çabuk topluyorum aslında kendimi 😂neyse Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl İnsanalar biraz ters bir şey görünce kaçıyorlar haklısın, herkes güllük gülistanlık istiyor her şeyi Yorumla KahveMavim +1 yıl O yüzden de erkek arkadaşım yok benden giden bana yar olmayan başkasına da olmasın inşallah Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Deme öyle, boşvermek en iyisi, sonra kötü dileklerin gelir seni falan bulur üzer Yorumla KahveMavim +1 yıl Peki hepsi yar olsun bulduğuna saldım Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Merak etme yaşattıklarını yaşarlar illaki, ha 10 yıl sonra olur ha 1 yıl sonra bilemezsin Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Işık gören tavşan 😂 0 2 Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Aman ışıklara kapılma, genelde arkasında bir tuzak oluyor 🤣 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Evet😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rakun tabi ki de
Aslan
Galatasaraylı olduğun için mi
Hayır burcum aslan
Genelde takımla eşleştiriyorlar da ruh hallerini ondan öyle söyledim, burçlardan da hiç anlamam valla
Anlamaman iyi😂😂aslan burcu zaten anlaşılmıyor hele anksiyeteliyse
Niye anksiyeteli olmanın anlaşılmamaya katkısı ne 😃
Bilmem bi anda olumsuz düşünceler beni ele geçiriyor negatif olunca olumsuz ters konuşunca insanlar gidiyor
Ama çabuk topluyorum aslında kendimi 😂neyse
İnsanalar biraz ters bir şey görünce kaçıyorlar haklısın, herkes güllük gülistanlık istiyor her şeyi
O yüzden de erkek arkadaşım yok benden giden bana yar olmayan başkasına da olmasın inşallah
Deme öyle, boşvermek en iyisi, sonra kötü dileklerin gelir seni falan bulur üzer
Peki hepsi yar olsun bulduğuna saldım
Merak etme yaşattıklarını yaşarlar illaki, ha 10 yıl sonra olur ha 1 yıl sonra bilemezsin
tzzzzzzzzzzzz 🐍🐍🐍🐍🐍
Işık gören tavşan 😂
Aman ışıklara kapılma, genelde arkasında bir tuzak oluyor 🤣
Evet😂
Panda
kedi