Kişilik & Karakter Uslu bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz. Bayram da uslu bir çocuk oldunuz mu? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar, nasılsınız?Tekrar iyi bayramlar.Bayramda uslu bir çocuk oldunuz mu?Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Uslu bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz. Bayram da uslu bir çocuk oldunuz mu? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Olmaz mıyım evden bile çıkmadım, bunun şerefine şirinleri görmek için dün bir saat dağ, tepe yürüdüm yalanmış o çıkmıyorlar. Bu terslikte bir iş var anlamadım gitti😅 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Gargamel yakalamıştır. 🤪 Yorumla ZzAllalone +1 yıl Olabilir hiç düşünmedim, ya da beni Gargamel e benzetip saklanmışta olabilirler tıp müsait maalesef😅 Yorumla
bRokeHeaRth__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Benim şirinler oyuncağım vardı küçük küçük olanlar ayıcıklıydı birisi 1 5 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Gargamel hiç sevmem Yorumla aynadakiajan +1 yıl Çok tatlı severiz mavişleri Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Ben ayıcıklari severimmmm Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ayıcıkları maviye boyarız senin için ☺️ Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Olurrrr Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben villian olduğum için göremedim. ayrıca gargamel uslu değildi yine de görüyordu ama :D çizgi filmin bugunu buldum 1 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Bayramda usluydum ama gezemedim. Şirinleri de göremedim :/ 1 4 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Şirinenin şirinleri göremeye ihtiyacı var mı sence 👍 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Geçmiş bayramın kutlu olsun kardeşim bu arada. Yorumla jsena +1 yıl Haha çok kibarsın abi teşekkürler. Ve senin de geçmiş bayramın kutlu olsun <3 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
mustafakubilay09 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl O kadar usluydum ki bayram olduğunun bile farkında değildim. 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bayram da senin farkına varmamıştır o zaman. Yorumla
jelibontasakli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hayır olmadım şarap içtim 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bir şişe şarap sırdaşım olsun... Yorumla