Kişilik & Karakter Çocukken şirinleri görebilecek kadar uslu muydunuz? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Benim çocukluk faciaymış, büyük ihtimalle şirinlerin ş'sini bile göremezdim. Çocukken şirinleri görebilecek kadar uslu muydunuz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. asiri uslu degilmisim ama soz dinlermisim yani bence gorebilirdim keske gorseydim 1 4 Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Sen kesin görmüşsündür bizş yiyon Yorumla yarenimsii 1 yıl gormedim ben anca gargamel'i gorurum ahshahshhahs Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Hunharca güldüm özür dilerim skfmdmfmlwmfmw Yorumla yarenimsii 1 yıl ne demek hic sorun yok ahahahha Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet ama göremik bize yalan söylediler haksızlık bu çocukluk duygularımızı yokettiler şimdi büyüdük intikam alma vakti huahhhh 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Uslu olsaydım beni de şirinlerin içinde görebilirdiniz. 🤣 2 0 Yorumla
babushkaboi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl bu dünyada şirinleri görebilecek birkaç kişiden biri olurdum 1 0 Yorumla
Koikebabı Takip Et Xper 7 Yaş: 76 , eic 100% 1 yıl Benim usluluk seviyemle gargameli bile görme ihtimalim yoktu... 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet ama hiç göremedim. Oysa gerçekten inanmıştım şirinleri görebileceğime.. 0 0 Yorumla
Merolayn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Annem kalk demeden yerinden kalkmayan upuslu bir çocuktum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benden uslusu yoktur yine göremedim, zaten şeytan görsün onların yüzünü hala sevmem o mavi yaratıkları 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Göremedim demek ki değilmişim 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet usluydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
asiri uslu degilmisim ama soz dinlermisim yani bence gorebilirdim keske gorseydim
Sen kesin görmüşsündür bizş yiyon
gormedim ben anca gargamel'i gorurum ahshahshhahs
Hunharca güldüm özür dilerim skfmdmfmlwmfmw
ne demek hic sorun yok ahahahha
Evet ama göremik bize yalan söylediler haksızlık bu çocukluk duygularımızı yokettiler şimdi büyüdük intikam alma vakti huahhhh
Uslu olsaydım beni de şirinlerin içinde görebilirdiniz. 🤣
bu dünyada şirinleri görebilecek birkaç kişiden biri olurdum
Fazla usluydum gerçekten.
Benim usluluk seviyemle gargameli bile görme ihtimalim yoktu...
Evet ama hiç göremedim. Oysa gerçekten inanmıştım şirinleri görebileceğime..
Annem kalk demeden yerinden kalkmayan upuslu bir çocuktum.
Benden uslusu yoktur yine göremedim, zaten şeytan görsün onların yüzünü hala sevmem o mavi yaratıkları
Muazzam bir soru jzhzjsk
Evet usluymuşum hâlâ üslubum 😅😅
Sayılır
Göremedim demek ki değilmişim
Hayır bende yaramazmışım
😅 hayır değildim
Gormedım
Tam da öyleydim
Değildim
Evet usluydum
Yok hep manyak