Selam ✨ En son hangi duyduğunuz söz sizi üzdü, Ve kimden duydunuz eğer yıllardır üzülmüyorsanız geçmişte duyduğunuz bir söz de olabilir

Selam ✨ En son hangi duyduğunuz söz sizi üzdü, Ve kimden duydunuz eğer yıllardır üzülmüyorsanız geçmişte duyduğunuz bir söz de olabilir

Deprem bölgesine devamlı yardım gönderen ve gönüllü çalışanları olan bir yerde çalışıyorum. Gönüllü çalışan, ordaki durumu anlatan insanları dinledim uzun uzun ve tamamlatmadım dayanamadım çünkü.. Öyle işte.. Allah yardımcıları olsun..
Umarım.. 🙏
Hangi birini yazayım ki... üslubun ne kadar önemli bir şey oluğunu anlatan okullar, dersler olmalı... .
Kimin söylediği de önemli tabi..
“Küstürmeyin insanları hayata. Sonra her şeyden vazgeçiyorlar. Yaşamaktan, güzel olan her şeyden. Bir odada yalnızlığı; bir dağ başında kalmayı, bir adada mahsur kalmayı, nerede bir yalnızlık varsa onu istiyorlar. Küstürmeyin işte bazı insanları.”
Çok güzel yazmışsın abla 🌸🌸
Ben yazmadim da okumuştum nette guzel yazi
Olsun abla teşekkür ederim yine de :)
Barış güzel kardeşim sağol 🌸
Rica ederim abla 🌸
En son üzüldüğüm söz değil ama, Lgs sınavında beklediğimiz puanı alamayınca annem, "herkese rezil olduk" gibi bir cümle kurmuştu ve bu çok kırıcıydı.😔 Ayrıca puanım o kadar da kötü değildi..
Teşekkürler
Gelgitler yasıyorum bana karşı bahane. hissettigim bir cümle üzdü beni
🌸
teşekkür ederim canım 🤗
Rica ederim abla 🤗🤗
Cevap
12Cevap
“Artık benim kızım değilsin” sözünden sonra hiçbir söz üzemedi muhtemelen artık kolay kolay da üzülmem fakat ailemden biri 6 yaşında kızına sadece soru sorduğu için “salak mısın sen? Aptal mısın sen?” Diye bağırmıştı küçücük kız kafasını eğdi gözleri doldu ve sustu, hem sinirlendim hem üzüldüm.
Oyunda birine Maraşlı olduğumu söylediğimde o kadar kayıp verdiniz ona rağmen Erdoğan'a oyunuuzu verdiniz. Keşke daha çok ölseydiniz demesiydi. Bunu ailesini kaybeden bana söylemesi üzücüydü.
Boş ver hiç üzülme knk 🙏🌸
Saçma gelebilir ama dün mısır alırken bir teyze oğlum birazda bizim gibi garibanlardan alın dedi, içim burkuldu. Keşke baştan görseydim dedim.
Üzücüymüş gerçekten
Maalesef, teyzenin bakışı ve ses tonu çok içtendi ama iş işten geçti.
eskiden bana "inş ölürsün, Çok yaşa" gibi şeyler denildiğinde üzülmüştüm. bunu yazarken bile ağlayasım geldi ama umursamıyorum eskiden oldu sonuçta
Ağlama sakın gül her zaman 🍂💫
Orijinal metin nedir sdfsdfsdfsd
Yazarken ayrı yazar mısın o zaman site çevirmez sdfsdfsd
Üzülmüyorum kolay kolay arsız oldum bu konuda alıştırdılar umursamaz oldum
Teşekkürler
Rica ederim.
Annemin kızgınlıkla söylediği şeyler üzülüyorum
Geçer umarım
Biz o üzüntüyü kalbimize gömdük öyle orada kalacak..
Aynen..
bir kere ablam ile tartışmıştım kavga ederken " seni seven kimse yokki zaten hiç kimse sevmiyor hayatta çok başarınızsın hiç bir halta yaramıyorsun " demişti
Ablana söyle en azından o dünyanın en kötü ablası olmayı başarmış
@Absürttbirisi söylesem nafile
Hatırlamıyorum wqkjelkqwjeq ama kilo almışsın olabilir. Kırıcısınız insanlar!!! (Tamam kilo aldım da şak diye de söyleme, yemek yiyemiyorum sonra jbdnqwekhwq)
Kafamda kurmadıgım hissettiğim şeyleri karşı tarafa anlatırken bana "kafanda kuruyosun ortada ve aramızda bir sorun yok çok takıyosun denmesi" üzdü teşekkürler
Teşekkürler
Daha önceden söylenen sözler beni üzmeye yönelik olsa da bir yerden sonra hiç takmamaya alışıyor insan.
Bu kötü fizikle sevgilin de yoktur senin dedi birisi
Boş ver takılma kimseye
Aynen oyle şu an tek hedefim kariyer barış sevgili olmasa da olur
İki yıl önce durakta bir amcayla sohbet ederken " ölsem kimsenin haberi olmaz" demesi beni cidden üzmüştü.
Artık seni hayatımda istemiyorum hoşça kal kelimesi
Cenaze ve vefat haberleri… Özellikle motosiklet kazalarında.
Annemle tartışmamız olmuştu
Üzmüyor kelimeler 😀
Her zaman mutlu ol abla :D
Üzülmüyorum artik hiçbir şeye
Teşekkürler abla görüş için :)
Hatırlamıyorum
Teşekkürler
Bir tanıdık çirkin olduğumu söyledi buna üzüldüm
Kimseyi dinlememek lazım
saçımı boyamıştım annemin hiç güzel olmamış demesi ama ben beğendim diyince de yüzüme bile bakmaması
Özkan Uğur'un entübe edilmesi
O kadar cokki hatırlamıyorum bshd
Kabul edersen ben buyum...
Omun son soxu 😔
Beni artık hiçbir söz üzmüyor
Ayakları 39 numaraymış 😔
Babamın söylediği sözler
“Tatil bitti”
Ölseydin de bunları bize yaşatmasaydın
Onu bile tam bilmiyorsun, sanırım diyorsun!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?