Kişilik & Karakter Artık görseler beni tanıyamazlar denilecek ölçüde değiştiniz mi? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Karakterim baya değişti benim çocuk halimle gelsem kendim olduğuma inanmazdım. Artık görseler beni tanıyamazlar denilecek ölçüde değiştiniz mi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet değiştim ama zaten genel olarak beni kimse tam tanıyamaz çünkü o0 kadar samimi bulduğum güvendiğim biri olmadı 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karakter olarak biraz değiştim. Daha olgunum eskiye göre. Fiziksel olarak aşırı bir değişim yok. Sporla biraz fizik şekillendi o kadar. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karakter olarak hep aynıydım. Fiziksel olarak değiştim tabi. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kesinlikle değiştim nett. 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yooooo😅😅.. keşkeeeee.. gören tanıyo gören tanıyo.. of arkadaş off😂😂😂 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl değiştim ama tanırlar o kadar da değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet değiştim ama zaten genel olarak beni kimse tam tanıyamaz çünkü o0 kadar samimi bulduğum güvendiğim biri olmadı
Karakter olarak biraz değiştim. Daha olgunum eskiye göre. Fiziksel olarak aşırı bir değişim yok. Sporla biraz fizik şekillendi o kadar.
Karakter olarak hep aynıydım. Fiziksel olarak değiştim tabi.
Kesinlikle değiştim nett.
Yooooo😅😅.. keşkeeeee.. gören tanıyo gören tanıyo.. of arkadaş off😂😂😂
değiştim ama tanırlar o kadar da değil
Değişmedim be hep aynı benim.🚬
Hayır.
Dış görünüş olarak da