şu an bir hayal kursan nasıl bir hayal çıkar ortaya?
Saçma veya değil fark etmez?
Saçma veya değil fark etmez?
Aşık olduğum kadının bana sarılması tüm gün el ele tutuşmak onun omuzlarında ağlamak ve sonra da birlikte hayal kurmak. ve sonra da film dizi izlemek gece olunca da sarılarak uyumak bunu hayal ederdim.
Evliyim. Eşimle lunaparktayız. Elele tutuşmuş neye binsek diye bakınıyoruz. Yanımızda bi dondurmacı var. Her yer ışıl ışıl. Kalabalık. İkimizde sırıtıyoruz mutluyuz.
Bu geldi bi an gözümün önüne
Evet umarım bir gün gerçek olur
Bilmiyorum olabilir küçük şeylerden mutlu olurum. Basit derken lunaparkı düşünmüş olabilirsin. Ben şu an bekarım hayalimde evliyim. Bunu bilerek tekrar düşün. Benim için güzel bi hayal
Yani hayalim doğru kisiyi bulup evlenmek sonrada onunla lunapark gibi birlikte aktiviteler yapmak diyebilirim
Evet haklısın maalesef. Şimdi anladım demek istediğini
Ama ben yinede memnunum halimden hayattan ne kadar büyük şeyler beklersen hayal kırıklığında o kadar büyük oluyor. Küçük şeylerle mutlu olmalı insan
Eskiden bende öyleydim ama artık kendimi eskiye göre daha çok düşünüyorum. İnsanların bencilliklerini gördükçe kendimi daha çok önemsemem gerektiğini anladım. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.
İşte bunu değiştirmeye çalış. Seni düşünen kişileri yine düşünmeye devam et ama umursamayan kisileri düşünmeyi bırak. Yani kim neyi hakederse o olsun
Yaparsın yaparsın. Yapmazsan zaten zamanla seni buna mecbur bırakıyorlar. Kötü şeyler yaşamadan başarırsın umarım
Ben teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap
1Cevap
Gece ormanda tek başıma veya özlediğim eski bir arkadaşımla birlikte gökyüzünü, yıldızları izlemek ✨
Zengin olmak istiyorum
Avrupa'da zengin bir yaşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?