Ben çok yetersizim?

Gerçekten bugün canım çok yandı ama gerçeklerinde farkına vardım düşündüm de ben yalanlarla avunmušum kim beni neden sevsinki bir tane iyi bir özelliğim başarım bile yok başïna bela mı alsînlar hep beni sevmeyenlere kızardım ama haklıymışlae bütün gün evdeyim hapishane gibi param da yok psikolojik sorunum çok çaresizim umutsuz vakayım başarım yok hayatım da bir tane iyi şey yok her şey ters gidiyor zavallı acizin tekiyim yani fiziksel olarakta mükemmel birisi değilim bana kim katlansın ki ve komik rezil birisiyim her şeye alınan kahırlı berbat birisiyim ben sadece kendimi avutuyorum bir şeylerin düzeleceğine veya iyi olduğuma ailem bile beni sevipte umursamıyor benim birisini sevmem o kişiye hakaret zaten ben bu dünyaya ayak uyduramįyorum çocuklyktan beceremiyorum olmuyor ne madden ne manen bu dünyadan kurtulmak istiyorum çünkü benim güzel anîlarım ve sevenim olmayacak ailemden bile bıktım hepsi parazit gibi belki sorun bende belki onlarda bilmiyorum ama ölmek te istemiyorum kendime kįyamıyorum bugün hoşlandîğım kişi beni uyandırdï aciz ve gülünç olduğumu kimsenin beni istemeyeceğini hatırladım yerimi hatırlattı iyide yaptı benim gülünc zavallı olduğumu kimseyi de sevmemem gerektiğini hayal kurmamak gerektiğini bir kez dahayüzüme vurduğu için eski acılarımı hatırlattîğı ve acı çekmemi uykumu kacırdığı içinde ayrıdan ona teşekkür ediyorum buradan

Ben çok yetersizim?