Selam ✨ Sizi başta yanlış tanıyan ve hakkınızda olumsuz düşünen biri olsa, kendinizi tanıtır mısınız ya da kendini açıklamak zorunda hisseder misiniz.

Selam ✨ Sizi başta yanlış tanıyan ve hakkınızda olumsuz düşünen biri olsa, kendinizi tanıtır mısınız ya da kendini açıklamak zorunda hisseder misiniz.

Açıkçası bu konuda şu gerçek var eğer ki beni yanlış tanıyan insan benimle iletişim kurmak isterse birlikte tekrar bir sohbet etme ortamımız olursa onun beni Benim de onu yanlış tanıdığımızı göstermek isterim, ancak günümüzde mesela bu çok mümkün olmuyor artık insanlar kendini böyle bir halt sandığı için hemen böyle bir engelleme hemen böyle bir uzaklaşma iletişim kurmak yerine kaçmayı tercih ediyorlar öyle yapan insana da ben hiçbir şey yapmam.
Herkes istediği gibi yargılayabilir, kendimi açıklamam, şayet art niyetli değilse zaman içinde beni tanır, tabii ki birlikte geçirecek zamanımız varsa. Kendini açıklamaya çalışan kişiler, kendini ispat etmeye çalışıyordur bana göre ve kendinden emin olmayan kişiler bir başkasına kendisini ispat etmek ister. Önyargılı olup kendi kafasında bir yere beni koymuşsa, benim yapabileceğim bir şey yok lakin beni tanımak için zaman verirse kendisine, bir arada zaman geçirebilirsek beni yanlış tanıdığını görmüş olur. Nitekim bu durum başıma gelmişti, kendimi tanıtmak gayreti içinde olmamıştım, bir gün bana; "başta seni sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum"demişti. Onun için kimseye karşı önyargılı olmamak gerekiyor. Birisine tanımadan çok iyi demek de yanlış, çok kötü demek de.
Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Bu saatten sonra kendimi açıklamaya uğraşamam.
Rica ederim abla :)
herkes istediği gibi tanisin🙃 kimseye özümü göstermekle de anlatmakla da uğraşmam ndndnd
Cevap
10Cevap
Bir insan bir insanla iki kez tanışır
Ve beni yanlış tanıyıp tekrar tanıttım kendimi ama herkese değil seçiciyim genellikle.
Katılıyorum
Eskiden beni yanlış anlayana kendimi yorup anlatma çabasına girerdim hiç sevmediğim durum ise yanlış anlaşılmaktı, son zamanlar kim ne anlarsa diyorum gram umurumda değil.
Insanlar nasil gormek istiyorsa öyle bakiyo. bazi insanlar sabit fikirli ve kafalarında ki şey değişmiyor. Kendimi tekrardan tanitmam
Değer verdiğim biriyse ve beni yanlış tanımasından rahatsız oluyorsam evet, kendimi tekrar tanıtırım ama bunun dışında yapmazdım muhtemelen.
Önyargısıyla yanlış tanımışsa bu onun sorunu. Yanlış anlaşılabilicek bişey yaptıysam belki açıklayabilirim
En korktuğum şey yanlış anlaşılmak ve yanlış tanınmak kendimi tanıtırım eğer gerekli ve doğru kişiyse tabi
Amacım yanlış tanınmak olduğu için beni yanlış tanıyan insanı anlından öperim. Doğru anlaşılırsam asıl o zaman sıkıntı. Çözüldüğün an ölmüşsündür
Biraz açıklama yapmaya çalışırım eğer ikna olmuyorsa bırakırım
Bana karşı önyargılı olanlar tanışınca yumuşuyor 😄
Böyle bir durumda artık davranışlarımla o yanlış anlaşılmayı gidermek için gayret ederim.
Bu onun sorunu, beni tanımadan önce yargılamasaydı beni yanlış anlamazdı✌🏻
Telafi etme durumum yok. Yoksa çok isterdim
Uğraşamam ben şahsen
Yaaaaani, tanışmak istiyorsam evet
Eğer muhabbet olursa ever
Bu imkansız, anlamayacaklar
Ayy yok
Hiç uğraşamam kim nasıl istiyorsa öyle tanısın 😀
Hic ugrasmam ya kendisi tanimaya calissin
Tanıtmaya uğraşırdım.
Hissederim ama muhtemelen ise yaramaz
Vakit kaybı değmez,