#İnsanlar hadlerini bilmeyerek doğuyorlar, bizim yaşam alanımıza girdiklerinde elmecbur biz onlara öğretiyoruz.. Siz bu hususta tavizsiz misiniz, habire fedakârlık yapan, hududunu çiğneten mi?
Bir noktaya kadar fedakar olunabilir. Olunmazsa mutlaka istismar edilir. İstismar edilince isyan da edersin. Sonra lanet de edersin. Aynı şeyi tekrar tekrar yaşarsın ve herkesin kötü olduğuna hükmedersin. Bu durumda sorun kimde olabilir acaba?
Herkese merhabalar yeniyim durumları okudum çok farklı niye herkes yıkıcı olmuş ki bazı insanlar gerçekten haddini ne olduğunu sorsak bilmez o yüzden ben böyleyim söyleyim demeyi bırakalım dediğiniz gibi olmuş olsaydınız önce bunu düşünürsünüz bazen birde bilmeyerek istemiyerek haddimizi aşıyoruz başkasına karşı ne olacak peki en bilmeden istemiyerek aşıyoruz demi bırakalım silelim kimse kalmaz ki çevremizde önemli olan bu o insanı kazanmaklazim kaymetmek kolay kazanmak zor
Çok tavizsizdim, sonra çok fedakar oldum. İkisindende çok zarar gördüm ama fedakarlıktan daha çok zarar gördüm, benliğimi kaybettim bir kere. Artık dengeyi sağlarım umarım