Selam millet İzmirde yaşıyorum 23 yaşındayım ama hiç arkadaşım yok sevgilim de yok veya flörtüm çok zor bir süreçten geçiyorum ve kafamı dağıtıcak buluşup vakit geçirecek kimse yok çevremde, ne yapmalıyım dışarı da çıkıyorum ara ara ama tanımadığım biriyle (kız erkek farketmez) tanışıp arkadaşlık kurulmaz ki veya biriyle bu şekilde flörtleşilmez ki bence tavsiyeleriniz nedir veya İzmirde olanlar varsa isterlerse buluşabiliriz :)
Çok eğlenceli bir kişiliğim de var aslında konuşkanımdır da ama tanıdığım insanlarla dediğim gibi tanımadığım biriyle iletişim kuramıyorum maalesef cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence arkadaş bul
Dostum bende onun için yazdım ya gerçekten iyi durumda değilim zor baya zor bir süreçten geçiyorum her şey üst üste geldi ciddi problemler basit değil ve zaten sosyal anksiyetem var biraz insanlarla iletişim kuramıyorum
Okul iş yok mu
4 senedir mezuna kalıyorum tıp hedefim var ve iş ve okulu birlikte sürdürüyordum ama kasımdan beri işsizim çıkarıldım işten tek uğraşım okuduğum kitaplar youtube müzik dinlemek vs.
?