Kişilik & Karakter Saf mısınız yoksa değil misiniz? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ya da saf rolü mü oynarsınız? Güncellemeler+1 yıl Ben canım 😂 Saf mısınız yoksa değil misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Saf değilim hiç bir şekilde.. 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eskiden saftım ama artık değilim baya bi gözüm açıldı 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bazı konularda safım, bazılarında şeytan arkamda kalır.. 😄 0 0 Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl ne safım ne rol yaparım. içinden geçerim adamın istediğim an :D 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Adınız fetöye karıştı deseler, evi arabayı satıp parayı köşedeki parka bırakacak kadar saf ve iyi niyetliyim 0 0 Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kafama bur ekmegimi al elimden gerçekten aşırı safim ya of napicam bilmiyorum 0 0 Yorumla
olamazYaa Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Baya safım saf olmaya da devam etmek istiyorum sorumluluk almak istemiyorum 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Nabza göre şerbet diyelim 1 0 Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en saf en masum insanıyım saygılar 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Saf değilim ama iyi rol yaparım. 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyanık olamıyoruz ki bünye böyle 1 0 Yorumla
kızılsaçyeşilgözlu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl safim kac kez bos yere umut ettim 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çok safım ben 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Safim çok 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Safım 👻 1 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Saf değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Saf değilim hiç bir şekilde..
Eskiden saftım ama artık değilim baya bi gözüm açıldı
Bazı konularda safım, bazılarında şeytan arkamda kalır.. 😄
ne safım ne rol yaparım. içinden geçerim adamın istediğim an :D
Adınız fetöye karıştı deseler, evi arabayı satıp parayı köşedeki parka bırakacak kadar saf ve iyi niyetliyim
Kafama bur ekmegimi al elimden gerçekten aşırı safim ya of napicam bilmiyorum
Baya safım saf olmaya da devam etmek istiyorum sorumluluk almak istemiyorum
Aşırı safım ciddi manada
Bilmem, öyleyim herhalde.
Baya safsın derler
Bazen çok saf bazen çok uyanık
Nabza göre şerbet diyelim
Dünyanın en saf en masum insanıyım saygılar
Saf değilim ama iyi rol yaparım.
Uyanık olamıyoruz ki bünye böyle
Çaktırma kanka saf bilsinler:)
Doğan görünümlü şahin gibiyim