Kişilik & Karakter Hayatta şanslı mısınız şanssız mı? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Şanslıyım Şanssızım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatta şanslı mısınız şanssız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben çok şanssızım 1 0 Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Bazı zamanlar “Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı…” tarzı şeyler oluyor ama genelde kılpayı kurtarıyorum 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Şanslı olduğumu düşünmüyorum. Ama şanssızım da diyemem. Galiba şansa olan inancımda problem var. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şansa inanmıyorum ama şansızım diyebileceğim bir durum da yok. 1 0 Yorumla
Vedalarzamansızdır59 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarı yarıya diyelim 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bazı konularda şanslı bazı konularda şanssız. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şanslıyım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben çok şanssızım
Bazı zamanlar “Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı…” tarzı şeyler oluyor ama genelde kılpayı kurtarıyorum
Şanslı olduğumu düşünmüyorum. Ama şanssızım da diyemem. Galiba şansa olan inancımda problem var.
Şansa inanmıyorum ama şansızım diyebileceğim bir durum da yok.
Şanslıyım hem de bayağı
Yarı yarıya diyelim
Büyük oranda şanslıyım 😊
Sansliyim genelde
Bazı konularda şanslı bazı konularda şanssız.
Aşırı derecede şanssız biriyim
Genelde şanssızım
Şanslıyım
Şanslı 💚
Şansız
Sanssiz
Sanssiz