Kişilik & Karakter Şanslı biri misiniz şanssız biri mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayatta şansa inanıyorum Şanslı Şanssız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şanslı biri misiniz şanssız biri mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Şanssızım maalesef her konuda 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı konularda şanslı, bazı konularda şansız. Dünyadaki bütün insanlar gibi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oyle sanma hayatta cok şanslı insanlara da denk geldim aşırı şanssız böyle hep kötü olaylar durumlar başına gelen insanlara da Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Çok düz bakıyorsun hayata Yorumla Soran +1 yıl Bence sen çok düz bakıyorsun işte Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Kafanı zorlamadan olduğu gibi görmek düz bakmaktır. Yani sen düz bakıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ahah herkes gibi diye genellemek düz bakmaktır Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Ben de bu şans meselesine inanıyorum, kendimi çok şanslı bir adam olarak görmüyorum. 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sürekli kumardan saglam paralar vurduguma gore şanslıyım yakında Ekrem abi gibi olmazsak iyi 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bana el ver şans bana geçsin kddkdjkdj Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Nasil yapacağız ablam onu be Yorumla Soran +1 yıl El vermek deyimini hiç duymadın mı kskdkdj Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Nasil oluyor ama napiyorsun da el vermiş oluyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tarikatlerde yapılır bu ustalik el verenden el alana geçer. Senin de şansın bana geçsin 😂 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Nasil uyguluyorlar ama bunun bir duası sözü falan mi var yoksa gelip çıraklık mı yapicaksin bana nasil vericem el 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayat her ne kadar benden yana değilmiş gibi dursada aslında hep ben kazanayım diye oynuyor 0 0 Yorumla
merichhh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Şansa inanırım şanssızım şanslı gibi istediğim bişey olur ama oldupuna pişman eder her seferisnde her konuda 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Şanssızım bu aralar ama Allah büyüktür.. 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Her zaman kendi şansimi kendim belirliyorum. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şanssız 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Oo büyümüşsún. Yaş aralığın değişmiş. Yorumla Edaaa97 +1 yıl 🫤🫤 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sanssiz 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Şanslı 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bolca şanssız. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Şansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Şanssızım maalesef her konuda
Bazı konularda şanslı, bazı konularda şansız. Dünyadaki bütün insanlar gibi
Oyle sanma hayatta cok şanslı insanlara da denk geldim aşırı şanssız böyle hep kötü olaylar durumlar başına gelen insanlara da
Çok düz bakıyorsun hayata
Bence sen çok düz bakıyorsun işte
Kafanı zorlamadan olduğu gibi görmek düz bakmaktır. Yani sen düz bakıyorsun
Ahah herkes gibi diye genellemek düz bakmaktır
Ben de bu şans meselesine inanıyorum, kendimi çok şanslı bir adam olarak görmüyorum.
Sürekli kumardan saglam paralar vurduguma gore şanslıyım yakında Ekrem abi gibi olmazsak iyi 😂
Bana el ver şans bana geçsin kddkdjkdj
Nasil yapacağız ablam onu be
El vermek deyimini hiç duymadın mı kskdkdj
Nasil oluyor ama napiyorsun da el vermiş oluyorsun 😂
Tarikatlerde yapılır bu ustalik el verenden el alana geçer. Senin de şansın bana geçsin 😂
Nasil uyguluyorlar ama bunun bir duası sözü falan mi var yoksa gelip çıraklık mı yapicaksin bana nasil vericem el 😂
Hayat her ne kadar benden yana değilmiş gibi dursada aslında hep ben kazanayım diye oynuyor
Şansa inanırım şanssızım şanslı gibi istediğim bişey olur ama oldupuna pişman eder her seferisnde her konuda
Şansız
Şansızlık göbek adım 😂
Şanssızım bu aralar ama Allah büyüktür..
Her zaman kendi şansimi kendim belirliyorum.
Şansım olsaydi doğmuş olmazdim
Bahtsız Bedevi gibiyim
Şanssız bahtsız kadersiz
Şanssız
Oo büyümüşsún. Yaş aralığın değişmiş.
🫤🫤
Karısım
Sanssiz
Şanslı
Şanssız bence
Şanssız
Bolca şanssız.