Sizce hiç hayatında sevgilisi olamamış, veya tam istediği gibi biriyle hiç tanışmamış ve geçmişinde ki yasadığı olaylar yüzünden görüntüsüne çok önem veren ve artık hastalık derecesine gelmiş bir şekilde sürekli kendinde kusur aramanın bununla bir alakası olabilir mi sizce biri nasıl bu noktaya gelmiştir (güzel olmasına rağmen (
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet olabilir ama sevilmeyen kişi daha çok yalnız umursamaz olur
Seviliyor ama yani nasıl desem hiç ilişki yaşamamış diyelim neyse ben sorumun cevabini buldum galiba aslında olay bu değilmiş yinede sagol
Problem nedir biliyor musun? Problem kendine olan güveninin düşük olması. Kendine güvenirsen o ozendigin kişilerden daha çekici görünürsün
Peki bu kişi eskiden çok ozguvenliyse ve okulun en popüler kiziysa ve şimdi hayatında problemler yaşadığı için böyleyse bu kız nasıl duzelir
Problem nedir?
Bu sene çok kötü bir yıl geçirdim yaptığım yanlış arkadaşlıklar yüzünden hayatım tersine döndü diyebilirim ve şimdi zaten konuşmayı kestim benim hep ozguvenim düşürdüler her neyse ve çok takıntılı olmaya başladım bu takintilarim anneme de yansıyor sürekli kavga ediyorum ve çok üzülüyorum hatta şimdi çok buyuk bir tartışma yaşadım ve ağlamaktan bıktım artik
Ayrıca derslerinde çok basariliyken çok girişken ve atilganken tam aksine döndüm
Anladım. Yani senin için en doğru olan şeyi yine sen bilirsin, o noktaya bir şey diyemem. Bana göre ihtiyacın olan şey kendinle güzel vakit geçirmek. Boş insanlar hep enerjini çekmek ister. Güzelsen ve dikkat cekiyorsan diğer kızlar bu yüzden seni çekemez. Bence senin gittiğin yol doğru
teşekkür ederim önerin için...
Zaten normalde solisttim yani ilgileniyorum ama bilmiyorum bırakmıştım bu sene belki yeniden baslarim
Rica ederim.. Şarkı söylemek güzel. Hangi tarzlarda söylersin?
Operaya ilgim var arya tarzı küçük kucuk operaya benzer şeyler söylemeyi seviyorum ama daha profesyonel olarak türk halk müziği söylemeyi çok severim
Ne güzel işte.. yetenek herkeste olan bir şey değil. Sahne alsan şarkı söylesen dikkat cekersin, opera falan zordur herkesin harcı değildir
Ya zaten ben 5. siniftan beri sahne alıyorum dedem yeridir ben zaten dedim ya basta çok gözde bir ogrenciyimdir sakin yanlis anlaşılmasın ego yapmak için demiyorum yarışma birinciliklerimde var şuanda yks ye hazırlanıyorum ve okulda koroya falan zaman ayiramiyorum onun için bıraktım önemli yerlerde bile sahne almiigim var ama dediğim gibi 1 seneden beri hiç nerdeyse şarkı söylemedim bı yerde ya çok olaylar oldu da işte bu sene bitirdiler beni gerçekten
Sınıf hocam şarkı söylemek için provalar gittiğim zaman laf ediyordu sürekli falan hocalar sürekli laf ediyorlardı sen çalışkan ogrencisin derslerin aksar cart curt gitme. Gitmeyince ruh halim daha kötü oldu benim hep muzikteki başarım derslerimle orantılı olmuştu oysaki... ve şimdi derslerim daha kötü oldu bu yıl e tabii o malum arkadaşların katkısı daha çok
Anladım. İnsan bir anda mutsuz olmaz aslında. Bir baslangic noktası vardır. Çok fazla alttan alan biriysen o noktada üstüne gelen çok olur.
Bana göre. hatan yeteneklerini aksatmak. Biraz onların istediği de bu gibi sanki. Yani seni demoralize edip senin mutsuzluğundan haz almaya çalışıyorlar.
Galiba uzun zamandan beri beni anlayan biri çıktı ve şu an kendimi iyi hissettim dostum... Dediklerinin aynısı oldu zaten. Annem hep onlardan uzak dur dedi sonra başka arkadaşlarımda ben hep hatayı kendimde aradım.. hepppp...
Sonra ne mi oldu? Yine paramparça olan ben
Ve zaten benle arkadaş olmalarindada farklı neden varmış bunu sonradan anladim
Mesela benim çok eskiden beri dostum olan kişiler bu sene hep sana ne oldu dediler seni bitirmisler resmen dediler. Eskiden çok güler yuzluydum enerjiktin, herkes seni konuşurdu falan her yerde sen vardın çok atilgandin çok mutluydun diyorlar
Zamanla duzelir dediğim gibi akışına bırakmak daha iyidir 👍
İnsallah
Takıntı herhalde
Neden olabilir bu
Tam olarak bilemeyiz doktor desteği daha etkili olabilir