Bu gün takıldım izliyorum. Uzun zamandır izlediğim en değişik dizi, böyle bir dizi uzun zamandır görmedim, tavsiye ederim. Tabii ücretsiz bir dizi platformu, ben dizilerini çok beğendim.
Soruya gelirsek, son gününüzü bilmek istermiydiniz?
Bu gün takıldım izliyorum. Uzun zamandır izlediğim en değişik dizi, böyle bir dizi uzun zamandır görmedim, tavsiye ederim. Tabii ücretsiz bir dizi platformu, ben dizilerini çok beğendim.
Soruya gelirsek, son gününüzü bilmek istermiydiniz?
O günü asla bilmek istemezdim... Çok tuhaf bir his...
Bu arada bu Tabiinin dizileri çok iyi gerçekten. Ben de Doğu Masallarını izlemiştim. Çok güzel. Tavsiye ederim.
Değerli büyüğüm insanoğlu bu yaşadığı hayatın ve sürecin sonucunu bilse herhalde yaptıklarının her şeyi ne kadar boş ve saçma olduğunu görüp ona göre hareket eder her zaman söyleriz ya bu dünya bir imtihan dünyasıdır diye ama insanlar doymak bilmeyen hırsların kurbanı oluyorlar kendilerinin dürüst olmayan karşındakine nasıl dürüst olabilir ki son gününüz olduğu bilsek ne yaparız dersen hiçbir şey yapmam zaten ben her günümü son gümüş gibi yaşıyorum değişmez de çünkü bu hayat geçici bir hayat önünü bir hayat her şey biz insanlar için
Ben bir şey yapmak istemezdim sadece şarkı dinlerdim ve sigara içerdim
Cevap
3Cevap
Uzaktaysa bilmek istemem yakindaysa son gunum bilmek isterim ve her hangi yeni birsey yapmam rutin isler ve sonun gelisini beklerim.
Bilmek istemem
Erken bir gün daha isterdim
Son günümü bilmek istemezdim
Kredi çekerim. 🤭
İstemezdim sanırım delirebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?