Kişilik & Karakter Hoş geldin 30! Doğum günümü kutlar mısınız? 🥳? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 218 Yapay Zekaya Sor 20’li yaşlarım sona erdi. Hoş geldin 30! Bugün 30 yaşıma girdim. 🥳30 denilince, bana biraz korkutucu geliyor. Sanki yapamadıklarım için geç kalmış hissi uyanıyor. Yeni yaşımda sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. 🍀🎂İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. 🤗🎂🥳🍀 Hoş geldin 30! Doğum günümü kutlar mısınız? 🥳? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Soruyu geç gördüm ama olsunduu 🌸Doğum günün kutlu olsun uyuz adam 🤓 sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum sana 🌸 İyiki doğdunn 🎂 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🤗🍀 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey için geç değil. Önünde uzun bir hayat var. Yapamadıklarını yapabilir istediğin hayatı inşa edebilir kim olmak istiyorsan olabilirsin. Daha hayatın çok başındasin.. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu yıllara. Yeni yasin sana bütün güzellikleri getirsin. Hayat hep yollarına çiçekler sersin. 🎈🎈🎈🎈🎆🎆🎆🎆 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim, ne güzel bir cümle böyle 🤗 Yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın 🍀 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Teşekkür ederim💕 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 🎉🎊 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim 🌟 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah 🎂🥳 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun tekrar, yeni yaşın başarılar, sağlık huzur ve mutluluklar getirsin 🥳🙏 0 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nice musmutlu yıllara kimiko...🙂🎉 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Musmutlu nice seneler geçir dilerim 💫🥂🥳 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun🎊🎊 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. 😊Nice mutlu senelere.. 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla Hanjinx +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
__NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice yıllara ve geçmiş olsun ((: 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/fy_vVBLfvF8Doğum günün kutlu olsun. Bu müzikte doğum günü hediyen 😀 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🙂 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Geç oldu ama doğum gününü kutlarım artık 30 yaşındasın mükemmel bir yerdesin şu anda bir çok genç kız senden hoşlanıyor olabilir😂😂😂😂 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🤗 Benden mi 😂 sanmam 🤣🤣 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Herkesin var bir çifti dert etme kdjdjd Yorumla
geenager Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İyi ki doğdun, ben de seneye 30 olacağım. :) bence her yaşın ayrı bir tatlılığı var, olgunlaştıkça güzelleşiyor hayat 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Otuzlar güzeldir. Hiç geç kalmış değilsin. İyi ki doğmuşsundur muhtemelen😄 Mutlu yıllar dilerim. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende 2 ay sonra 20 'li yaşlara giriş yapıyorum işte djdjdjdDoğum gününüz kutlu olsun🌸 Umarım yeni yaşınız güzelliklerle dolu olur 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 20, okul vs. çok hissettirmeyebiliyor. 30, hissettiriyormuş djdj 40’ı düşünemiyorum 🤣 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl 😂 Hayırlısı diyelim Yorumla s Kimikio +1 yıl E hayırlısı 😂 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Rabbim sevdiklerinle nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar nasip etsin 🥳🥳Hayatının aşkıyla karşılaşmanı ve çokça sevilmeni dilerim.. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı. Nice senelere umarim hep mutlu ve neşeli, başarılı , saglikli birisi olursun 🥳🥳🥳🥳🥳🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️🎂🎂🎂🤗🤗🌸 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Sen de hep mutlu, neşeli, sağlıklı ve başarılı olursun umarım 🙂 Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl 💙💙💙💙💙💙🌸🌹🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳iyiki varsinnn Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, nice senelere 😬😎🎂 2 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Oooo kimleri görüyoruz 😂 Teşekkür ederim 🍀 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ben de geç gördüm ya 😐✨ Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Sorunu yeni gördüm ama geçmiş Doğum günün kutlu olsun yengeç 🦀 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her yaşın kendine has güzelliği var. Ve tüm güzellikler seninle olması dileğiyle 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Burdan daa yasayımm.. Tekrardan doğum günün kutlu olsun🌸🤩🥳🥳 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Doğum gününüz kutlu olsun nice seneler görün inşallah 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Musmutlu yılların olsun. İyi ki doğdun Kimikio Hayat güzel insanlar çıkartsın karşına 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim, senin de 🤗🍀 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düşünsene 40 olduğunu :))Doğum günün kutlu olsun 1 7 Yorumla s Kimikio +1 yıl Yooo düşünmek istemiyorum daha gencim 😂 Başka bir yorumda da birisi bana yaşlısın yazmış 🙄 Sen 40’a mı gidiyorsun? Teşekkür ederim 🍀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet son bir ay 😀 Yorumla s Kimikio +1 yıl Tam tarihi de öğrenseydik profilinizde kutlama yapardık 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Tahmin ediyorum; 25 Ağustos 🤔 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 30 Temmuz ☺️ Yorumla s Kimikio +1 yıl Pardon Temmuz ayındayız sandım, Ağustos dedim, bu 30 yaş çok hızlı ilerliyor 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet 30'lar çabuk geçiyor ama çok şey öğretiyor Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı. Rabbim uzun güzel ömürler nssip etsin sevdiklerinizle birlikte inşalAllah 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
gamzeliprnses Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İyi ki doğdun abi ailenle ve sevdiklerinle mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Doğum günün kutlu olsun. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Mutlu huzurlu yıllarınız yaşlarınız olsun 🎂🎂Benimde az kaldı hadi bakım hayırlısı 😄 1 10 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Senin ne zaman 👀 Evdeyokum +1 yıl 22 Ağustoscuk 🥳 s Kimikio +1 yıl Yazdık kenara, 22 Ağustos’ta profilinizde kutlamadayız 😂 Evdeyokum +1 yıl 108 yaşına giriyorum ben bile unuturum o zamana kadar doğum günümü peh 😄 s Kimikio +1 yıl O kadar yaş almışsınız, bayramda da yaşınız ile doğru orantılı harçlık verirsiniz bize 😂 Evdeyokum +1 yıl Şey kem küm 😄Kulaklarım ağır işitiyor gözlerim zor görüyor biri harçlık mi diyor 😅 s Kimikio +1 yıl Teyze de bizden uyanık çıktı 🤣 Evdeyokum +1 yıl Bu yaşa bu tecrübeyi çok görmeyiniz 😄 s Kimikio +1 yıl Teyze bizden harçlık istemeden biz kaçalım 😂 Evdeyokum +1 yıl Selametle 💅😄
Akskgk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Hâla gelişim için geç değil 40a kadar tamamlayabildiğin kadar şey tamamla 1 4 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Akskgk +1 yıl Rica ederim doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara bu arada 30 fikrini kafanızdan çıkarın 39.5 yaşında olsanız bile hâlâ bir şans var demek. Yorumla s Kimikio +1 yıl Biraz kafada bitiyor aslında haklısınız Yorumla Akskgk +1 yıl Aynen Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah kardeşim hepi börti tuyu 👏👏👏 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla BlackJack_0642 +1 yıl Rica ederim kardeşim Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hemen pastana 29 varım 30 yokum yazdırılacak yaş dönümü😀 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😂
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum 🥳 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Rica ederim ☘️ Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun Burak, nice güzel senelere :) 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim Caner, birlikte inşallah 🤗🍀 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ömrün dilediğin gibi geçsin.. Doğum günün kutlu olsun 🎂 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🤗 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kanka tavsiye edersen ben de 2 yıl sonra 30a girecem😀 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Başta biraz sıkıyor bunaltıyor ama yavaş yavaş alışıyorsun 😂 Yorumla Stewie20 +1 yıl Ben 2 yıl daha tadını çıkarayım o zaman😀 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bence de 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğum günün kutlu olsun kardo ailenle sevdiklerinle nice mutlu güzel yaşların olsun 🎁🎊🎈🎉🥳 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Nice mutlu yılların olsun..🙏💫 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Nice mutlu yaşlara kardeşim 😂🌸 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de bir sene sonra 30 yaşıma gireceğim. Daha yeni 29 yaşıma girdim. 1 0 Yorumla
sevimli_dusesss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl iyi ki doğdun o zaman 😌 sana bir sır vereyim mi göz açıp kapayıncaya geçen 30 lu yaşlara hoş geldin.. zaman çok hızlı umarım geç kalmamissindir 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀 Umarım hiç birimiz hiç bir şeye geç kalmayız 🍀🍀 Yorumla
Ceyhan0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben hiç bir özel günü sevmiyorum. Kutlanmasa daha memnun olacam 1 0 Yorumla
DerenAa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Mutlu yaşlar hiçbir şey için geç değildir her yere varılır 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Sordumki Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kutlu olsun nasıl bir hiss 30 olmak 25e göre daha nelerin farkındasın şimdi 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim biraz yapamadıkların pişmanlığı var gibi gibi Yorumla Sordumki +1 yıl Dimi ben de hep bunun pişmanlığını çekiyorum ama hâla da aynıyım değişemedim Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. O güzel kalbin gibi hayatında da her şey yolunda olsun inşallah. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde 😊 0 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nice mutlu yıllar dilerim 🙏 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl iyi ki doğdun 🥳🌸😀 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun dostum🥳 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla aLLyCho +1 yıl 😊😊 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl nice yaşlanmaların olsun 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Doğum gününüx kutlu olsun 🎂 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🥳 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🤗🍀
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Mutlu yıllar nice sağlıklı yıllara 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
LaBelleIndifference Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Nice mutlu yıllara 🌞 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim Çağla 🤗🍀 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dogum gunun kutlu olsub 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarr 🎈 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🤗 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 30 Hayat daha yeni başlıyor 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🤗 Yol 35, yolun yarısı diyeceğim yakında 🤣 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl yok öyle bir kavram ölümün zamanı saati yok yolun yarısını kimse bilemez hayatını yaşa sadece Yorumla s Kimikio +1 yıl Yaş 35 yazacaktım, öyle bir şiir var ya ona atıfta bulunmuştum. Teşekkürler 🙂 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutlu yıllar 😇 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🥳🥳🥳 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀🤗 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ingilizceyi öğrenmediysen geçmiş olsun 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 İngilizce sıfır sıfır sıfır 😑 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İyi ki doğdun iyi ki varsın 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mutlu seneleriniz olsun... 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim 🍀
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Mutlu yıllar kankam 🐸🪄🙏🥳 1 3 Yorumla s Kimikio +1 yıl Teşekkür ederim kanka 🥳 Sana da bir dilim pasta ayırdık 🎂 😋 Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Ahahaha teşekkür ederim 🥳😌 Yorumla s Kimikio +1 yıl Rica ederiz, seneye yine aynı günde bekleriz 😂 Yorumla