Hayatımızın her yerinde birşeylere karar vermemiz gerekiyor ve buda hayatımızı değiştiriyor siz sağlıklı kararlar verirken ne yapıyorsunuz, neler düşünüyorsunuz, birilerine mi danışıyorsunuz bu konuda aydınlanma vakti geldi! Tecrübenin konuşma vakti geldi 😀
Önemli veya normal kararlar verirken nasıl bir süreç izliyorsunuz?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben her zaman için mantığımı dinliyorum ama duygularımı da boş vermiyorum yani hızlı ve acele karar almaktansa beklemek ve kendim için en iyi kararı gözden geçirmek düşünmek benim için daha iyi geliyor.. ama bazen de hata yapıyorum maalesef zaten bu hatalar beni ben yapıyor
Karar verirken öncelikle ne istediğimi netleştiriyorum ve seçenekleri tek tek değerlendiriyorum. Ayrıca, karar verirken sonuçlarını düşünüyorum ve riskleri göz önünde bulunduruyorum. Bazı durumlarda, birilerine danışarak farklı bakış açılarına sahip olmaya çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben her zaman için mantığımı dinliyorum ama duygularımı da boş vermiyorum yani hızlı ve acele karar almaktansa beklemek ve kendim için en iyi kararı gözden geçirmek düşünmek benim için daha iyi geliyor.. ama bazen de hata yapıyorum maalesef zaten bu hatalar beni ben yapıyor
Sonda çok güzel değinmişsiniz. Hatasız kul olmaz ve benliğin yerine oturmasını sağlar.
Karar verirken öncelikle ne istediğimi netleştiriyorum ve seçenekleri tek tek değerlendiriyorum. Ayrıca, karar verirken sonuçlarını düşünüyorum ve riskleri göz önünde bulunduruyorum. Bazı durumlarda, birilerine danışarak farklı bakış açılarına sahip olmaya çalışıyorum.
Çok güzel, peki kararlarınız hayatınızı bugüne kadar nasıl etkiledi?