Selam ✨ Günaydın güne daha iyi, enerjik, ve pozitif başlamak için neler yapıyorsunuz. Kişiliğinizi yansıtan bir sabah aktiviteniz var mı.

Selam ✨ Günaydın güne daha iyi, enerjik, ve pozitif başlamak için neler yapıyorsunuz. Kişiliğinizi yansıtan bir sabah aktiviteniz var mı.

Yani benim için güne güzel başlamak için en büyük sebep annemin babamın yanında ve hayatta olması aynı zamanda sağlıklı bir şekilde güne uyanmakla oluyor, hayatımda herhangi bir kimse yok yani sorunun cevabı eğer buysa illa bir güne mutlu uyanmak için hayatımızda birisinin olmasına da gerek yok sağlıklı uyanmak ve kahvaltı yapacağım masaya koyacağın bir lokma olması huzurla uyanmak her şeyden en güzeli olduğunu düşünüyorum
Sabah erkenden kalkıp müzik eşliğinde yürüyüş yaparım , hayvanlara bakıyorum , çay /kahve içerim , kitap okurum...
Film yorumcu bir adam var ismini unuttum yaa onu izleyip gülmeye günün güzel başlamasina vesile oluyor iyi geliyor bana 😀
Youtube da mı abla :D
Evet ablam Murat Soner ismi 😀
Evet tahmin etmiştim abla :D komik kanal
Demi 😀
teşekkür ederim 🤗
Rica ederim abla 🤗
Var mesela kahve 😃
Afiyet olsun :D ✨
Rica ederim 😂✨
Rica ederim ne demek✨
Cevap
4Cevap
Güne güzel başlamak için bana gereken şey saatin en az 10 suları olması sonrasında da baş ağrısı ile uyanmamış olmak
Çay içiyorum ve hayat gözüme daha güzel gözüküyor
Afiyet olsun :)
Sag ol ablammm.
Eveeeettt yolda minik bir kedicik görsem ve sevebilsem o günüm mükemmel geçer benimmm.
Gün benim için hep nötr geçtiği için pek bir aktivitem olmaz.
Çizgi film açıp kahvaltimi yapıyorum
Çizgi film seviyorumm bende
Ruh halimiz değişiyor barış detay metay yok 😄
Anlaşıldı :D günaydın
Bende çoktan uyandım :D ama uykum var
Yok o zaman gece uyuyamam :D
10 şınav, ortalama bir kahvaltı, gun boyu performans
Her zaman değil ama bazen oluyor
Çay/kahve içiyorum 🍵
Evet meditasyon yapmaya çalışıyorum
Aç karnında bir bardak ılık su içmek
Şu aralar yok maalesef
Müzik 🎧
Güzel sarkı onda dinlerim
https://youtu.be/HXR2aAdvtws mutlu uyandığım sabahlar bunu dinlerim
Teşekkürler ilk attığın şarkıyı çok dinlerdim bir ara
Evet ilk attığım şarkıyı her kes dinlemişdir sanırım 😃 ben devamlı dinlerm enrique iglesiasin her şarkısın severim hemen hemen
Evet güzel şarkı :D
Yoktur.
Var😅
Var evet
Civcivlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?