Aynı anda aynı şeyleri düşünmek, konuşmak karşımdaki insan ile içten içe mutlu ediyor 😬
Seni ne mutlu ediyor?

Aynı anda aynı şeyleri düşünmek, konuşmak karşımdaki insan ile içten içe mutlu ediyor 😬
Seni ne mutlu ediyor?
O örnekledikleriniz çok değerli büyük mutluluklardır kıymetini bilene.
Bahçe de minnacık yavru bir kedinin bady bady minik adımlarla bana doğru gelişi
Ağacın yaprağının ucunda sallanan yağmur damlasına vuran güneşin gözümü kamaştırması
Yolda giderken gördüğüm ve hiç tanımadığım annesinin kucağında küçük bir çocuğun bana bakıp gülümsemesi
Markette ailesi ile birlikte alışverişe gelen iki kardeşin çikolata, gofret seçerken birbirleri ile yaptıkları "şunu alalım, hayır bunu alalım, ben bunu alayım sen de şunu, birbirimizle bölüşürüz" konuşmaları, o heyecanları, mutlulukları
Ve bunlara benzer milyonlarca örnek...
Yeter ki ben bunları görebileyim, fark edebileyim, idrak edebileyim, kıymetini bileyim.
Bahçemizde yıllar sonra yavru kedi buldum çok tatlı ama annesi vahşi koymuyor, iki leşi var kjjxjxj
Sevmek ellemek istiyorum ama yavru kediyi ellersek annesi kabul etmiyormuş daha o yüzden elleyemiyorum üstelik fare gibi çok tatlı 😋
Buna bile mutluyum ben ufak fare gibi mutluluk😆
Mama ver onlara sana alışırlar 😬
Annesi vahşi diyorum 😆 koymuyor yanına ☹️
Anneyi kandırırsın mama vererek. Zaman ile güvenir
Mamayla kedi kandırmak senin işin 😃 😂
Resim atarım belki ama ellesem mi bilmiyorum annesi sonra kabul etmez diye korkuyorum
Elleme elleme
Ne anladık ki daha😒
Teşekkürler 🌸
Ricalar
Evet, genelde küçük şeyler ile mutlu olmasını bilirim. Mesela annemin sevdiğim yemeği yapması, biriyle aynı burç olmak, aynanda aynı kelimeyi veya cümleyi demek, değer verdiğim bir insanla mesajlaşırken kelimelerinin sonunu uzatması, arabada sevdiğim bir şarkı çalması gibi gibi.
Cevaplamadığım sorunun tekrar tekrar önüme çıkmaması
Bu soru da öyle mi oldu
Oh iyi oldu 😎
Sensin kötü 😏 benim sorular çok güzel
Gele gele de ne gelmiş bak 🧐
Cevap
14Cevap
Akşam evin merdivenlerini çıkarken sevdiğim yemeklerin kokusunu almak.😂
Aşırı mutlu oluyorum xksjf
Fkdks
şu an modum grip dolayısıyla düşük bir an önce iyileşmek beni gayet mu edecek 🤒🤧🤧
İyileş artık ya 😬
Biraz daha keşkek ya🧐 neydi o böreğin adı? Onu yemedin diye, yataklara düştün değil mi?
Mide dinlensin bence biraz. 55 gidiyorsun, 70 döneceksin. Kıtlık gelecek şehre
Tamam serap sildim görüşünü, 90 kg olduğunu neden gizlettiriyorsun ki? İnsan kendi ile barışık olmalı bence 😂😂
Ben de kilo alamayan gillerdenim üzülme üzülme 😬
Olsundu 😐
Film izlemek. burada iltifat almak ya da iltifat etmek. şarkı dinlemek
Değerli hissetmek mutlu ediyor. Nasıl değerli hissediyorum sorusunun cevabı da basit aslında. Beni düşünerek birisinin yaptığı en ufak şey beni mutlu eder ve değerli hissettirir.
İzlediği bir videoyu benmde seveceğimi düşünüp banada atması gibi
Mesela sevdiğim insanlarla sahilde kamp sandalyeleri eşliğinde çay ve Çekirdek
Ve çok da güzel bir sohbet
Vazgeçilmezim olabilir 😍
Özlediğim birinin beni de özlemiş olması yani özlemesinden emin olamayız ama özlediğini söylüyorsa ve buna inanmak istediğimden dolayı inanıyorsam mutlu oluyorum
Evet mutlu edici.
Sevginin yalanları da mutlu edici kısa bir süre...
Neyse çokta aptalım demesin 😬 sevgi bu ne yapalım
Hissizlik bir yere kadar sürer 😬 yinede bence de iyi hissizlik. Hiç bir şey umursamıyorsun. Zaman zaman iyi diyelim. (Çoğu zaman iyi)
Doğru walla fkdks
Aynı şeylere gülebilmek çok önemli valla iki espri yapınca anlayamayan, altında bir şey arayan, alıngan insanla iletişim ölümden beter yaşayanlar anlar. 🙄
Ama sen anlayamazsın 😁😂
😂😂😂😂😂 Anladığımı çok iyi biliyorsun şimdi sen şarkıyı gönderme yaptığın için böyle diyorsun.
Her esprime gülen biri diyor bunu fjdfjsk
İşte sonuçla benimle konuşurken yaşamıyorsun bunu o yüzden anlayamazsın yalnız iyi çeviriyorum gazı he 😂😂😂
Baya baya iyi çeviriyorsun 😃
Ben zaten hep ufak şeylerden mutlu olmasını bilen bir kız olmuşumdur
Kitap kokusu, özellikle 2. el ya da 3-5. el ise. Başka hayatlara şahitlik etmiş nesneleri çok seviyorum. 😻😻
Farklı bir bakış açısı 👌🏻
Sarma yemegi icin hazirlanan iç ile yaprağın denk gelmesi mesela, tarifi imkansiz mutluluktur.😊
O içini yemek mi mutluluk verici yoksa sarmak mı? 😬
Pismis halini yemek.😍
Içi ile yaprak cok nadir denk gelir, genelde iç hep artar, denk geldigi zaman da mutluluk sebebidir.
Hee 😂😂 Sarmadığım çok belli benim değil mi?
Sarma yemekten bıktım ben 😐
Bikmayacagim tek yemek sarma olabilir.😊
Erkekler genelde yiyen kisimdalar zaten. Sasirmadim.😁
Haklısın 😬
Ben ufak şeylerle zaten mutlu olabilen biri olduğum için mutluluklarım bana ufak büyük gelmiyor 😅 hani belki de ufak olmayan mutluluk nedir bilmiyorumdur 😅 bu yüzden ben ufak şeylere ufak diye bakmam haha çünkü beni mutlu ediyorsa ediyor işte 🤪
Apaçi maganda hoppa züppe tiki concon bönbön bakıp ne bakıyon diye saldıran maganda olmayan tenha ve hatta hiç kimsenin olmadığı sessiz sakin bir yolda huzurla yürüyebilmek... Türkiyede bu öyle büyük bir lüks ve öyle büyük bir mutluluk ki...
Mesela yolda yürürken bir keidinin ya da köpeğin bana güzel gözlerle bakması ya da bir bebeğin bana bakarak gülümsemesi beni mutlu eder
Evet güzel bir his.
Aynen öyle günün güzel geçiyor böyle güzel şeyler olunca
Sokaktan kurtardığım bir kaç haftalık yavrunun her gğn daha da iyiye gitmesi mesela. Bir de güzel yuva bulursam Harika olacak
Dün görev anında denk geldiğim bir teyzenin yavrum hep böyle tebessüm et sana yakışıyor deyip MaşAllah demesi idi 😊
Var var.
Müzik dinlemek
Kitap okumak
Denizi izlemek
Yarimin sesi
Felan filan 😂
#efulimisback
Sevdigim yemegin yapilmasi, ya ben bunu ( ne oldugu fark etmez minik bir sekerde olabilir) seviyorum dedigim zaman onun alinmasi, gulumsenmesi
Karşılıksız iyilik , bebeğin gülümsemesi , hayır duası , yemek yemek , kahve sigara , kitap , anime izlemek
Gayet ufak bir mutluluk kaynağı 🌺
olmaz olur mu birçok şey var. mesela birisi bana çikolata alsa çok mutlu olurum ya da hep birlikte ailecek toplaşıp bir şeyler yapsak vs. vs.
yüzümü şimdi onun tıraş edilmiş ama zımpara etkisi yaratan yanaklarına çenesine sürtseydim keşke sıcacık yüzü vardı. lonet olası lonet
Bilmiyorum ben her zaman mutlu olmasini bilen biriyim
Düşündüm de yok. Beni mutlu eden ufacık bir şey bile olmamış, ya da hatırlamıyorum.
Temiz bir ev , bitirilmiş işler, gece olmamış karnım tok, sevdiklerim mutlu ise mutluyum.
Görseldekine imzamı atarım. En ufak ama tarifi olmayan en güzel mutluluk bu bana da göre de..
En Ufak şeylerden mutlu olurum az önce anneme köfte aldım beraber gomecez
Rastgele bir zamanda verilen "görünce aklıma sen geldin aldım" hediyesi.
Aynı anda aynı şeyleri düşünmek beni de çok mutlu ediyor
Yazsam öğrrenc olabilir 😅 ama cokk cisim gelince ve sonradan yapınca mutlu oluyorum
İğrenç değil ama zararlı diye hatırlıyorum sanki. Emin değilim, belki de erkeklerde zararlı.
Tamamdır 😃
yeğenim..
sorsan boyu bir metre yok ama o kadar eğlenceli ki :)
Dondurma, kahve, vişne suyu, gökyüzü ve rakı
Türk kahvesi mesela 🖤
Biraz önce soruna gelmiştim gördüm kahveyi 😃
Kahveyi ben de severim. Ama aşık değilim. Her şeyin fazlası zarar değil mi? ⚰️
Çok rahatlatıcı oldu. O zaman ben bir banka soymaya gideyim 🚚
Ne zaman ne zaman
Tamam 😏😎
Kahve var , yemek var
Acıktım hee
Bır tık bende 🥺
Ne yesek
Valla bilemedim ya , sen seç yengeç
Pekin ördeği tercih ediyorum yanında da portakal suyu olsun. Tavsiye ederim sana da. Hiç yemediğim halde güzel geliyor...
Bu tercih beni aşar ya 🥺 ekmeğe siyah havyar sürüp yiyeyim ben
😃 Beni de aşar. Şu an makarna ve patlıcan ile yapılan bir yemek var adını bilmediğim ama yıllardır yediğim bir şey.
İsmi önemli degıl ya tanışmayacaksın 😂 göm gitsin afiyet olsun yengeç
Afiyet oldu sağ ol 😂
Çay içmek, biraz sessizlik ve yalnızlık..
Bir çikolata bile yeterli ya da güzel bir kaç kelime
zeki olunca bir insan aşırı mutlu oluyorum ya çok nadir bir şey bu
Mutlu olmak için bir sebebim kalmadı.
Kim üzdü de sebep görmüyorsun? Kime bağladın mutluluğu?
Hiç sevgilim olmadı, babam öldü, abim yok, kardeşim öldü, kronik bronşitim var, kan tükürüyorum, romatizma var, hipotroidi var o yüzden kiloluyum, kanımda sürekli enfeksiyon var, her gün kollarım ağrıyor, güzel değilim, güzel fiziğim yok, zeki değilim, polis olmak istiyordum ama hastalıklarından dolayı olamam, yani hayallerimi de gerçekleştiremiyorum, annem ablam zaten bir dünya hiç sevgi vermiyorlar dinlemiyorlar, pek umurlarında da değilim, baba tarafında amcalar ne soruyor ne ediyor, ortak bir mal var hakkımızı vermiyorlar, hepsi içkici, ayyaş, uyuşturucu bağımlısı, anne tarafı zaten deli gibi, nankörler, insanı bunaltırlar, bir faydaları olmaz ama hep bir şeyler beklerler, arkadaşım dediklerim de beni pek umursamıyor zaten, virüs gördük, darbe gördük, ekonmik kriz var öyle
İki ateşin ortasındasın. Bu nedir yahu?
En kötü günlerim de deli gülüyorum ben. Ağlamaktan ise gülerim daha iyi.
Gülmeye halim bile yok, hiç içimden de gelmiyor ona rağmen insanlarla buluştuğum da hep gülmeye çalışırım çünkü kimseye zayıflığını gösterecek ya derdimi anlatacak kadar güvenmiyorum
Güvenme. Anlatmak rahatlık vermiyor zaten. Çözüm düşün yoksa çözüm başka mutlu edici şeyler ile vakit geçirmeni tavsiye ederim.
Sorunlara üzülüyoruz ama mutlu olmak için yorgunuz diyoruz hiç bir şey yapmıyoruz.
Yapacak bir şey yok ki, hastalıklarıma ömür boyu ilaç kullanıyorum, eee kocaman insanları ben mi eğiticeğim, çok muhatap olmuyorum kimseyle, ee güzellik, zekayı Allah veriyor sonradan bir şeyde yapamam, ablamla annemi atsan atılmaz satsan satılmaz, hayalimi gerçekleştirmekte benim elimde değil artık çünkü bu hastalıklar kronik ve ömür boyu geçmeyecek. Hakkımızı arasak bize de ucu dokunur mu diye şüpjiheliyiz, eee tutupta insanlara beni sevin de diyemem seviyorlarsa benim yapabileceğim bir şey yok, kilo ve fizikte de zaten hastalığım ne kadar iyileşirsin anca o kadar kilo verbilirm ilaçsız zaten vermemem, virüs, ekonomi, savaşlara zaten çok yapabileceğimiz bir şey yok, elimden bu geliyor anca
Sağlığım yerinde çok şükür.
Uğur böceğini elime alınca çok mutlu oluyorum
Şu gripten kurtulmak aşırı mutlu ederdi.
Bazen bir gülüş, bir selam veya biz söz...
Beni mutlu eden ufak bi mutluluk dahi yok Şu an
Sevdiğim adamla saçmalamak aşırı sarıyor.
Mesajıma çabuk dönülmesi
küçücük mutluluk 🤔 aklıma gelmedi
divinasyon başarılı olunca mutlu oluyorum
Uzgunken yanlız kaldigim zaman cok mutlu oluyy
Güzel hisler
Kitap ve kahve
Evet var
Güzel yemek.
Hayır yok
Çikolata
Benim de
Varrrr