18 yaşındaki senle şimdiki sen arasında neler değişti? Hayatında neleri iyileştirdin?

18 yaşındaki senle şimdiki sen arasında neler değişti? Hayatında neleri iyileştirdin?

Bir çok şey değişti diyebilirim yani insan zaten zamanla değişir yani önceden alıngandım mesela ama artık değilim. ya da kendimi daha çok seviyorum.. her insanın da değişimi farklı olur İnsanlar yaşlandıkça, yaşam deneyimleri ve öğrenme süreçleriyle birlikte olgunlaşabilirler. Daha gençken sahip olmadıkları bir perspektif, anlayış ve bilgelik kazanabilirler. İnsanlar yaşamları boyunca sürekli olarak öğrenme ve gelişme süreci içerisindedirler. Yeni bilgiler edinerek, deneyimler yaşayarak ve kişisel olarak büyüyerek değişebilirler. İnsanların ihtiyaçları ve öncelikleri zamanla değişebilir. Örneğin, genç bir insanın öncelikleri eğitim ve kariyer odaklı olabilirken, yaşlandıkça aile, ilişkiler veya kişisel mutluluk daha büyük bir öneme sahip olabilir. İnsanlar etrafındaki çevresel etkilerden etkilenebilirler. İyi bir arkadaş grubuna katılmak, yeni bir işe başlamak veya farklı bir kültürle etkileşime girmek gibi faktörler insanların düşüncelerini, davranışlarını ve değerlerini değiştirebilir.
Kendimi düşünmezdim değer verirdim gecelerce ağlardım o kız ne dersen de anlamazdı tehdit ederdi ya onu engellersin ya ben engellerim konuşmaların içine girerdi face ortak hesapımızı kontrol ederdi öyle konuşulmaz derdi oraya koyma ora herkese açık derdi dertlerini yazma derdi hep eleştiri doğru hiç birşeyi yok ki hep sana sabrı öğretti mesela bilmiyordum bu kadar sabırlı olduğumu şimdi ondan özgürüm karışmıyor falan kendimi düşünmeye başladım kafa rahat kurtuldum
Cevap
5Cevap
Hiçbir fark yok 18 yaşında da eve kapalı asosyal yaşıyordum 34 yaşındayım hâlâ eve kapalı asosyal yaşıyorum
Ohoo neler değişmedi ki hangisini anlatsam içine bir girsem daha da çıkamam zaten fazlasıyla duygusalım gerek yok o yüzden
Hiçbir si*kkk değişmedi.. en çokta buna üzülüyorum...
Hicbir sey. Karakterimi muhafiza ediyorum degistirmiyorum. Muhafazakarim
Ne değişmedi ki? (Fiziken) 2 önemli husus biri saç gitti diğerini söylemem
Çok şey. Saçlarım beyazladı mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar