Kişilik & Karakter Canınız sıkkın olduğunda kendinizi nasıl ödüllendirirsiniz? Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Moralinizi ne anında yükseltir?hiçbir şey düşünmeden tatil yapmak fena olmazdı 😍 Canınız sıkkın olduğunda kendinizi nasıl ödüllendirirsiniz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sevdiğim şeyleri yapardım şarkı dinlerdim film izlerdim ya da kahve içerdim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ödüllendirmem. Ya sorunu çözerim ya da işime bakarım. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Benden değerli mi diyorum hop yine eski uçuk ben geliyor 😂😆 1 1 Yorumla Ephoria_ +1 yıl Ne güzel anında mod değişimi 😄 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Deniz kenarı şu an olduğum gibi 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Çiğköfte olur Dürüm olur Kebap olur Waffle olur hiç farketmez 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Huzurevi ziyareti ve şekerli kahve hemen modumu yükseltiyor 1 0 Yorumla
Hayalkırıklıııı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl şu an şööyle güzel bi kebap beni anında yükseltir acıkmışım😄 1 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Annemle bitmek bilmiyen bir dedikodu cümbüşü knk gibiyim zaten annem candır 💯🌼 1 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kahve ve bitter çikolata biraz mutlu ediyor 1 0 Yorumla
gizliiiiiiiii_5 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Mutfakta oyalanırım ya bildiğim ya da bilmediğim tariflerle uğraşıp tadını çıkarırım buna imkanım yoksa o sıra sorunu düşünüp çözüme ulaşmaya çalışırım 1 0 Yorumla
Humeyraxwq_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Faruk ( papaganim ) beni her canim sıkkın oldugunda bir şekilde hareketleriyle Beni güldürmeyi basariyor. Farukla oynamak beni mutku ediyo 1 0 Yorumla
coolcat01 Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Sevdiğim müzikleri dinleyerek moralim düzeliyor 1 0 Yorumla
Ftmnurlandınız Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Benim üzüntüm bir roman havasına bakar aşko🤭 1 0 Yorumla
ebruu0666 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl sürekli canım sıkkın hangi birini ödüllendireyim :(( 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kahve ve yürüyüş beni kendime getirir ödül olarak. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kendime hediye alırım, beğendiğim bir şeyi 1 0 Yorumla
yaparsınyavrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Canim kendimin sevdiği şeyleri yaparım. 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl İki kadeh viski 🥃 bende çok işe yarıyor 😌 1 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Abur cubur yerim ya da berbere giderim 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tatlı :p 1 0 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Abur cubur. 1 3 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Kremalı puskevit var çay var 😂 Yorumla -_-Mamacita-_- +1 yıl Abahhasjsjaj Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Jssjdj Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pek ödüllendirmem 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yuruyus iyi gelir 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sporrr 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Sosis yerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevdiğim şeyleri yapardım şarkı dinlerdim film izlerdim ya da kahve içerdim
Ödüllendirmem. Ya sorunu çözerim ya da işime bakarım.
Benden değerli mi diyorum hop yine eski uçuk ben geliyor 😂😆
Ne güzel anında mod değişimi 😄
Deniz kenarı şu an olduğum gibi
Çiğköfte olur Dürüm olur Kebap olur Waffle olur hiç farketmez
Huzurevi ziyareti ve şekerli kahve hemen modumu yükseltiyor
şu an şööyle güzel bi kebap beni anında yükseltir acıkmışım😄
Annemle bitmek bilmiyen bir dedikodu cümbüşü knk gibiyim zaten annem candır 💯🌼
Kahve ve bitter çikolata biraz mutlu ediyor
Mutfakta oyalanırım ya bildiğim ya da bilmediğim tariflerle uğraşıp tadını çıkarırım buna imkanım yoksa o sıra sorunu düşünüp çözüme ulaşmaya çalışırım
Faruk ( papaganim ) beni her canim sıkkın oldugunda bir şekilde hareketleriyle Beni güldürmeyi basariyor. Farukla oynamak beni mutku ediyo
Sevdiğim müzikleri dinleyerek moralim düzeliyor
Benim üzüntüm bir roman havasına bakar aşko🤭
sürekli canım sıkkın hangi birini ödüllendireyim :((
Kahve ve yürüyüş beni kendime getirir ödül olarak.
Kendime hediye alırım, beğendiğim bir şeyi
yani bana çikolata iyi geliyor gibi 😛
Tatlı ve çikolata
Canim kendimin sevdiği şeyleri yaparım.
İki kadeh viski 🥃 bende çok işe yarıyor 😌
Abur cubur yerim ya da berbere giderim
Yalnız kalarak
Tatlı :p
Abur cubur.
Kremalı puskevit var çay var 😂
Abahhasjsjaj
Jssjdj