Annem hakkında ne düşünüyorsunuz😔 ?

Bugün mağazaya gidip bayram için kıyafet bir şeyler aldım bana diyor ki 'bayramda bu kıyafetlerle fotoğraf çekme, kendini millete gösterme, koca istemiyorsan böyle şeylerle resim atma instagram'a' gibi cümleler söylüyor. Hatta bi elbise beğendiğimi ve zayıflayınca alacağımı söyledim bana diyor ki 'yani ne gerek var kendini göstermeye, kime ispatlıyorsun kendini' falan gibi cümleler kuruyor. Benim psikolojim bozuldu resmen. Hevesim kursağımda kaldı. Karşılık verince kızıyor bağırıyor diyor ki 'Bizim ailede böyle şeyler yok ona göre davranacaksın sen iyice yoldan çıkmaya başladın, bi yere fotoğraf atma akrabalar görür falan' diyor. Napıcam bilmiyorum. 23 yaşındayım diğer kızlar gibi ben de cıvıl cıvıl giyinmek kendimi iyi hissetmek istiyorum ama ben giymek isteyince kendimi elaleme gösteriyorum oluyor. Gencecik yaşımda kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum 😔 Sizce ne yapmalıyım? Bu zihniyetteki biriyle nasıl yaşarım ben? Bazıları diyor 'senin şehir dışı üniversite kazanıp o evden uzaklaşman lazım yoksa kafayı yersin benim bile sinirim bozuldu Allah sana sabır versin' falan diyorlar. Sizin düşünceleriniz neler? 😔

Annem hakkında ne düşünüyorsunuz😔 ?