Kendimi kavgada savunamadım ve bunu dert edindim nasıl bu dertten kurtulabilirim?

Bir arkadaşımla çok büyük kavga ettim gerçi o benle etti. Nedenini sormayın. Aklınıza ne gelir bilmiyorum. Bana öyle şeyler söyledi ki tahmin edemezsiniz. Sen bacım yapmaya devam et senin yaptığın * falan dedi. Aslında olay şöyle benim bir arkadaşım vardı ve sonra o arkadaşımla sevgili oldu. Bu arada benle kavga eden kız diğeri erkek. Benim o arkadaşımla sevgili oldu. Sorna çocuk bunu taciz mi ne etmiş. Sonra ben ve diğer kızlar yani gruptaki diğer kızlar çocukla konuşmamaya başladık. Arkasından küfür falan ettik. Sonra çocuk çok pişman ve telafi etmeye çalışıyordu ve ben bunu anlayıp çocukla arkadaşça konuşmaya başladım. Yemin ederim sadece arkadaşım kimse inanmadı. Sonra o arkadaşım yazdı benim senin gibi bi arkadaşım yok dedi. bacım ve * dedi. Ben ilk defa böyle bi durumla karşı karşıya kaldığım için kendimi savunamadım. Arkamdan eminim ki çok küfür ediyordur. Ama o benden daha beter şeyler yaptı.3 kişiyle aynı anda flört olup olup hangisiyle oluncan dediğimizde bilmiyorum ki falan dedi. Ayrı bi erkek vardı. Çocuğun sevgilisi olmasına rağmen bizim gruptan olan bi kız vardı kızla baya önce küsmüştük. Iste çocuk sevgilisi olmasına rağmen o kızı öpmüş. Işte benle kavga eden eski arkadaşım bunları bilmesine rağmen o çocukla konuşmuş. gruptan bir kız da şey dedi sen bunları yaparken niye onu sorguluyorsun falan dedi. Herkes çok saçma buldu ama bir tek o çok abarttı. Ben sadece çocukla arkadaş olarak konuşuyorum hatta sevgilisi var çocuğun. Yemin ederim sadece arkadaş. Ben bir tek kendimi savunamadığım için ve arkadaşım kendisi daha beter şeyler yaparken benle kesmesine çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Bu olayı nasıl unutabilirim. Liseye geçiyorum ve oradaki arkadaşlarıma anlattım diyelim ya onlarda beni bırakırlarsa. Beni grupça çok dışladılar. Sen hiç bizden olmadın dedi o eski arkadaşım. İçlerinden biri de kuzenim ve ben onla küsünce bir kez olsun yanıma gelip nasıl olduğumu sormadı. Ben lisede tekrar dislanmaktan ve ilk vazgeçilen olmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gerisini size bırakıyorum.😥😔

Kendimi kavgada savunamadım ve bunu dert edindim nasıl bu dertten kurtulabilirim?