Kişilik & Karakter Telefonu, interneti, sevgilinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı; üç ay boyunca 1 milyon dolarlık bir ödül için terk eder misiniz? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Veya yanınızda olmak üzere birini seçecek olsanız hangisi olurdu anketimiz aşağıda buyurun arkadaşlar 😇 Sevgilim olmadan yaşayamam Telefonum olmadan asla Tabiki de ailemi isterim İnternet yeter bana Arkadaşlarımı alayım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonu, interneti, sevgilinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı; üç ay boyunca 1 milyon dolarlık bir ödül için terk eder misiniz? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bende zaten arkadaşım sevgilim yok bu yüzden de 3 ay için güzel para yapardım :D 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Hahaha kısa günün karı diyorsun 😄😄
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Boş Sorular 0 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Cevap yazmasaydın o zaman 😏 Yorumla Ladydarkness +1 yıl Bil istedim Yorumla MrConfused +1 yıl Bana bir şey katmadın bir daha boş soruysa yazma lütfen 🙏 Yorumla
En İyi Cevaplar