Selam ✨ Hayatta size çok uğurlu yani şanslı gelen şeyler nelerdir. ya da tam tersi ne zaman olsa bana şanssızlık getirir dediğiniz şeyler var mı

Selam ✨ Hayatta size çok uğurlu yani şanslı gelen şeyler nelerdir. ya da tam tersi ne zaman olsa bana şanssızlık getirir dediğiniz şeyler var mı

Bana uğursuzluk getirdiğini düşündüğüm bir şey yok sadece uğurlu olduğunu düşündüğüm bir kolyem var. Annem bu kolyeyi ben ilkokula giderken almıştı. Okula gitmeyi hiç sevmiyordum, yalnız hissediyordum ama bunu takınca daha iyi hissediyordum..🥲 Resim gönderemiyorum maalesef umarım açılır
Link bile gönderemiyormuşum 🫤
Uğursuz dedin de aklıma bu olay geldi, lise sınavım vardı adı teog sınavıydı son girenlerdenim her neyse gireceğim zaman annem saçmalayıp hocaya gitmişti. Bana muska yaptırmıştı sınavın ilk oturumu berbat geçmişti ve o muska yanımdaydı sınavdan sonra attım o muskayı ikinci oturum çok iyi geçmişti muska olmadan girmiştim o muska benim için uğursuz bir şeydi. Bana şans getiren bir bilekliğim var ve daha çok şans getirmesi için dört yapraklı yonca arıyorum ama hala bulamadım.
Uğurlu ya da uğursuz olduğunu düşündüğüm şeyler yoktur. Ki zaten neye ne şekilde inanırsan olumlu ya da olumsuz anlam yüklediğinde hayatına çekersin bir şekilde. Aslında o eşyada uğur ya da uğursuzluk yoktur. Sen o anlamı verip öyle inandığın için vardır. Çünkü öyle olduğuna inanıyorsun. Ve "inanmak başarmanın yarısıdır" derler..
Hiç düşünmedim bunu. Kötü gelen bir şey de yok sanırım.
Cevap
4Cevap
Hayır bana uğur ya da uğursuzluk getirdiğini düşündüğüm herhangi bir şey yok genel olarak herşeye olumsuz bakan biriyim zaten 😅
Yorumlarına yetişmek zor abla :D
Hızlı yazıyorum sitede az kalıp bol görüş atmak ve kacmak zor 😅
Bence de abla 😅 takip etmediğin halde sorularıma geldiğin için de teşekkür ederim
Rica ederim barış ben takip ediyorum seni sadce listede yoksun😅
Listede olsaydım güzel olurdu ama bu da güzel tabi 😅
😅😅
Ruj sürerim nedense benim uğurlu olmak isteyince yaptığım şeydirrr. Hayatımda uğursuz şeylerle karşılaşmak için extra bir olay olmasına gerek yok.. Zaten her türlü uğursuzluk beni buluyor. HA BİR DE KEDİ SEVERİM UĞUR İÇİN <3
Eskiden tarayıcı oyunlar oynarken bir kuş bakışlı bir taksi oyunu vardı, oynamaya 5 dakika olmadan biri kaldırıyordu beni bilgisayardan. O oyuna ne kadar lanet etmişimdir düşünmek istemiyorum.
Masaya 13 kişinin oturması ve pembe rengi başka yok uğursuz gelen
Uğurlu uğursuz gibi inançlarım yok hiç.
O tür şeylere inanmıyorum.
Ben akışına bırakırım🤗
Öyle şeylere inanmıyorum
Öyle bir şey yok.
Sayılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?