Insan içine çıkamıyorum minyonum, guzel hissedemiyorum hissedeedigim için sosyal olmak insan içine cikmak istemiyorum. . Degerli hissetmek istiyorum kendimi ne yapmaliyim
Erkekler beni sevmiyor , ozguvenim yok ozguvenli olamıyorum
Kendinizi beğenmeme hissi, birçok insanın yaşadığı yaygın bir duygudur. Kendinizi daha iyi anlamak, güçlü ve zayıf yönlerinizi fark etmek için önemlidir. Yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı ve değerlerinizi keşfetmeye çalışın. Kendinizi daha iyi tanıdıkça, kendinize olan güveniniz artabilir. Olumsuz düşünceler, kendinizi beğenmeme hissinin beslenmesine yardımcı olabilir. Olumsuz düşünceleri fark edin ve bunları olumlu düşüncelerle değiştirmeye çalışın. Kendinizi destekleyen, motive eden ve güçlendiren ifadeler kullanmaya özen gösterin. Kendinize fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak iyi bakmak önemlidir. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, düzenli egzersiz yapmak, yeterli uyku almak ve dengeli beslenmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Kendinize zaman ayırın ve hoşunuza giden aktiviteleri yaparak kendinizi şımartın. Herkesin kusurları vardır ve mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeye çalışın ve kendinizi sürekli olarak eleştirmek yerine, kendinizi sevgiyle ve hoşgörüyle ele alın. Kendinizi daha değerli hissetmek için bir terapist, koç veya danışman gibi bir profesyonelden yardım alabilirsiniz. Kendinize yardımcı olabilecek bir destek sistemi oluşturmak da önemlidir. Aileniz, arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle konuşarak duygularınızı paylaşın. Unutmayın ki kendinizi değerli hissetmek, sürekli bir süreçtir ve zaman alabilir. Sabırlı olun ve kendinize karşı nazik olun. Kendinizi daha fazla sevgi ve kabul ile ele alarak daha olumlu bir yaşam deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siz kendinizi beğenin sevin. Aynaya bakıp da öyle görünseniz de kendinizi içten sevmeniz daha iyisi. Çünkü sizi dıştan ha sevdiler ha sevmediler peki ya iç güzelliğiniz? Belki de asıl kendinizi sevmenizi gerektiren tarafınız. Dıştan bakmıyorlar bana diyorsanız insanları hiç kahle almayın önemli olan sizin görüşünüz, sizin bedeniniz, sizin ruhunuz kimse sizi yargılayamaz bu konularda, sırf bunun için bile aynada hep kendime bakarım. İnsanlarla konuşma anına geldiğinizde ise kendinizi açma vaktiniz gelecektir, özgüvenli olsanız da olmasanız da. Şöyle düşünün ben sizinle yüz yüze görüşüyor olsaydım inanın hiç yargılamazdım sizi çünkü güzelinden çirkine kısasından uzuna her insanla arkadaşlık kurabiliyorum. Lise vakitlerimden öncesinde sizin gibi hissediyordum ama bir gün gelir ve bu döngüyü istediğiniz için kıracaksınız. Hayat sadece olduğumuz yerde köşede oturmaktan ibaret olmadığını göreceksiniz, hissedeceksiniz. Kısacası bu özgüvensizliğinizi aşmak için çok yolunuz olacak. Bunu nasıl yapacağınızı sormak isterseniz kapım her zaman açıktır, gerçekten.
Cevap
4Cevap
Kendine güven ve kendini sev, kimsenin beğenisine ihtiyacın yok ki.
Seni sen olduğun için çok sevicek biri illaki çıkacaktır karşına.
Minyon olmak çirkin olmak değil önce sen kendini beğen değer ver sonra baskalrida verir zaten. Sakın kendini küçük görme psikolojin bozulur sevgilin yok mu.. istersen takip isteği gönderebilirsiniz
Sevgilim yok. Kimse bana bakmiyor
Bakan bakar bakmayan bakmaz fazla takılma bu bakma olayına. Allah hepimizi farklı yaratmış minyon yapılı vb... herkes güzeldir Allah'ın yarattığı her şey güzeldir kendini önemse ve beğen lütfen
Seni yorumlayabilirim istersen dürüstçe
Yok utaniyorum kendimi göstermeye
Utaanmana gerek yok art niyetle yorumlamayacağım gördüğümü söyleyeceğim
Güzelsindir sadece kendini keşfetmen gerek
Inan biliyormusun neye yeteneğim var kendimi kesfedemiyorum. Ne yapmalıyım ki
Detaylı konuşalım istersen
Sorularla ortaya çıkaralım seni
Olur mejaz mi yazayim
Olur
Fotoğrafın sizi yorumlarım bayan
Dünyanın merkezi sensin öyle düşün
Düşünemiyorum iste