Selam ✨ Hangi konunun asla şaksını yapmazsınız. ya da sizi şakasını yapılmasını istemediğiniz bir konu var mı.

Selam ✨ Hangi konunun asla şaksını yapmazsınız. ya da sizi şakasını yapılmasını istemediğiniz bir konu var mı.

Ben dinlerle ilgili hiçbir şakayı epik bulmuyorum. Bu sadece islam dinini kapsamıyor, diğer dinleri de kapsıyor. Yani kim neye inanıyorsa inanır veya inanmaz herkesin inancı kendinedir. İnançlar üzerinden şaka yapmayı gerektirecek bir durum yok bence
Ay çok fazla var galiba. Tamam çok eğlenceli ve mizah sahibi bir insanım ama öyle her yerde de şaka yapmam, yapanı da sevmem. Zaten etrafımda benim kadar gevşek birisinin olmasını istemem sonra tüm her şey bozuluyor. O yüzden yanımdakileri ciddi seçerim. Neyse sorudan saptım, çoğu konuda şaka yapmam, ama yaparım da.
Kişinin görüntüsü ve sağlık sorunlarıyla alakalı asla şaka yapmam, yapanı da bozarım. Beyinsizce geliyor bana kişinin fiziksel özellikleri ile dalga geçmek. Keyifli günler.
Teşekkürler Barış 😄💫🥂
Rica ederim 🤗 🥂💫
Dış görünüş ve sağlık ile olan şakaları sevmem.
Cevap
28Cevap
Yanlış bilinen bilgilerle ilgili şakaları doğru bulmuyorum şaka amaçlıda olsa o yanlıs bilgiyi daha çok yayıyor örneğin "evrime inan canım " dese biri zaten ervime karşı olan bununla ilgili yanlıs bilgi bilinen bir ülkede sahada yanlıs bilgi yayar. Bu yüzden tabi sevmem ama evrim bir örnekti asıl sinir olduğum konu kadınları aşağılayan şeyler fakat birde bilimle ilgili şeyleri degistirerek kadınları aşağılıyorsa sahte bilm yapılıyor ve "yalnıs bilinen cinsiyetçi sahte bilgiyi " şaka daha doğrusu genellikle sözde şaka yoluyla sahada çok yayıyorsa işte o zaman baya sinir olurum
insanların travmaları üstünden, kendileri hakkında özgüvensiz oldukları konular üzerinden, sağlık sorunları veya değer verdikleri biri üzerinden insanlara şaka asla yapmam. şakanın da bir sınırı olması lazım, her konunun şakasını yapan insanlar patavatsız ve cıvıktır benim gözümde.
İnsanların fiziksel özellikleri ile ilgili şaka yapmıyorum çünkü bunun komik değil rahatsız edici olduğunu düşünüyorum, çok samimi olduğum biri bile olsa bu konuda şaka yapmıyorum. Bana yapılmasını istemediğimse sulu şakalar çünkü ıslanmayı hiç sevmiyorum 🔫😄
Mesela ailesi konusunda bir insanın şaka yapılmaz mesela bedensel engelli ise herhangi bir yerinde rahatsızlığı varsa Yani kendini eksik hissedecek bir durumu varsa o insana bu konuda şaka yapılmaz, dini konularda vatani konularda şaka yapılmaz
görüntü maddi şeyler vs gibi şeylerde asla şaka yapmam insanların bam tellerine basmam bel aşağı vurmam
bana ise en alındığım boyuma gelen herhangi bi cümle üstelik karşımda ki sevimli geldiğim için söylemiş olsa bile alınıyorum
Karşıdaki kişinin hassas olduğu konular ile ilgili şaka yapmaktan çekinirim yapmamda zaten
İnsanları üzeceğimi bildiğim hiçbir konuda yapmam. İnanç konusunda zaten yapılmasını hoş karşılamıyorum.
Fiziksel ve zihinsel engelli olan ölüm aile gibi kavramlar saka maksatlıda olsa yapanı affetmem gerektiğini yaparım
Arkadaşlarıma bazı yaptığım kötü şakalar oldu ama gülmüştük yinede güzel değildi işte. Her şaka yapılmıyor
Fiziksel özellik, maddi durum, hastalık, bel altı ve benzeri konularda şakalardan nefret ederim ve şakasını da yapmam.
Boy ve kilo ile alakalı yapılan şakalar beni rahatsız eder. Bana da, yanımdaki insanlara da yapılmasından hiç hoşlanmam.
ırk
İnsanların acıları, hüzünlerinden, dini konulardan şaka yapmam.
Esprili olabilirim ama ben hiçbir konunun şakasını yapmam.
Dış görünüş engeli. Sağlık konusu, maaş konusunda
Aile, maddiyat, sağlık sorunları ve fiziksel özellikler..
Engelli ve ailesini kaybedenlere asla şaka yapmam
Bir kişinin fiziksel durumu , ailesi , maddi durumu , ölüm gibi konularda para verseler bile yapmam
Rahatsızlığı olan insanların şakası asla yapmam ayrıca yapanında yanında durmam
Dini konular ve birinin maddi, fiziksel özellikleri hakkında.
İnsanların sağlık sorunları, engelleri veya rahatsızlıkları hakkında şaka yapmam.
Ben her konuda şaka Yapabilirim her konuda dalga geçebilirim
sağlık ve din olabilir çevremde dinim ile alakalı şaka yapan çok arkadaşım var hepsinden uzaklaştım insanlar birbirlerine saygılı olmalı her konuda ama genel olarak şaka yapılmasını seven bir insanım
Engeller ve insanların hassasiyetleri.
Dis gorunus saglik parasal konular bu konularla dalga gecenlerin en ufak beyini yoktur
samimi olmadığım hiç kimse ile ilgili şaka yapmam !!!
Doğruyu söylediğim halde birinin bana yalan söylüyorsun demesi, şakasını bile yapsa hoş bulmuyorum.
Maddi konularda, hastalık konusunda..
Kadına şiddet ile ilgili şakalar (evet ben de şok oldum denk geldiğimde) tepemi attırıyor
Sağlık ve ailem
Dış görünüş, başarı vs.
Aşk (artık ona inancım kalmadı) maddiyat
Fiziksel ve sulu şakaları sevmem..
Her konuda. Şaka yapmam yapılmasını da sevmem.
Şaka yapmam, sevmem.
İnsanın kırılıp incineceği şakalar yapmam asla
Ölümün şakası olmaz.
İslam. İslam kırmızı çizgimdir
Vatan bayrak aile çok din
Mistik dini konular herhalde o geldi aklıma şimdi
Bi kişinin kesinlikle şerefi konusunda şaka yapmam ya da lakap takma konusunda.
Sağlık, ölüm, engel durumları.
Her şeyin şakasını yapabılırım dozu uygun ise
Sağlık ve ölüm
Ölümle alakalı şakalar
Sağlık konusunda şaka yapmam.
Birilerine zarar verebilecek konular
din konusunda yapılan şakalar beni rahatsız, eder
Arkadaşımın sevgilisi
Fiziksel şakalar
Kesinlikle iş
Fiziksel şaka
Dini konular